1 ΧΡΟΝΟΣ CHAPEAU! ΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΕΝΤΖΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΚΡΑΣΙ!

Με αφορμή τον ένα χρόνο από το ξεκίνημα του Chapeau πήγαμε στο πάρτυ που διοργάνωσε  το ξεχωριστό bistro, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα στην καρδιά του Χαλανδρίου! Εξαιρετικά καλαίσθητος χώρος με υψηλό γούστο που αντικατοπτρίζει ασφαλώς αυτό των εμπνευστών του! Το προσωπικό ευγενέστατο, το κρασί εξαιρετικό! Τη φιλόξενη ατμόσφαιρα έντυνε η ζεστή φωνή της Κατερίνας Κουρετζή, με ένα που πουρί απο γαλλικά και ελληνικά ρομαντικά τραγούδια. Το γαλλικό BISTROT σε όλο του το μεγαλείο. Απολαύσαμε τις γαλλικές ταρτίνες, που απλόχερα περιέφερε η Ντίνα Νικολάου μαγικό συμπλήρωμα στην απόλαυση του κρασιού. Οι οικοδεσπότες  Γιώργος και Βούλα, έκαναν τα πάντα για να μας ευχαριστήσουν όλους. Το ατμοσφαιρικό γαλλικό BISTROT “CHAPEAU” κατάφερε να μας “ταξιδέψει” στα φημισμένα γαλλικά στέκια του Παρισιού.  Οι “οδηγοί” μας σαυτό το ταξίδι μας είπαν λίγα λόγια γιατό το δημιούργημα τους που έκλεισε 1 χρόνο επιτυχημένης παρουσίας στο κέντρο του Χαλανδρίου.

ΒΟΥΛΑ ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ – ιΔΙΟΚΤΉΤΡΙΑ CHAPEAU

Βούλα, ένας χρόνος επιτυχίας για το Chapeau, πες μας λιγα λόγια γιαυτό το δημιούργημα σας:

Θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στο Χαλάνδρι, να φέρουμε το Παρίσι εδώ και τα καταφέραμε. Κάναμε κάτι τελείως διαφορετικό, ο κόσμος τό αγάπησε, είμαστε πολύ χαρούμενοιγιαυτό και συνεχίζουμε.

Το αποδέχτηκε ο κόσμος αυτό το εγχείρημα?

Μας καλοδέχτηκε μπορώ να πώ.΄Ολο αυτό το γαλλικό στύλ στο Χαλάνδρι.

Ποιός επιμελείται όλο αυτο το γαλλικό πρότζεκτ?

Συνεργαζόμαστε με τη γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου. Είμαστε πολύ καλές φίλες. Επιμελείται το Μενού. Είχε την ιδέα να φέρουμε στο Chapeau τις πετρίφημες γαλλικές ταρτίνες.Ο κόσμος αγαπάει τη γαλλική κουζίνα, αγαπάει τα σπιτικά γλυκά, γιατι εδώ όλα είναι ΣΠΙΤΙΚΑ. Κάνουμε επίσης κάποια LIVE κάθε δεκαπέντε ημέρες, θεατρικές δράσεις πουαρέσουν πολύ στον κόσμο. Έτσι το γαλλικό BISTROT μας γιορτάζει σήμερα, 20 Δεκεμβρίου 2016, 1 χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας μαζί με τον κόσμο του και τη μουσική συντροφιά της Κατερίνας Κουρετζή.

ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΣΕΦ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ EVI EVANE

Ντίνα, σήμερα γιορτάζουμε 1 χρόνο Chapeau. Τί είναι το Chapeau?

Είναι ένα concept που το είχα στο μυλό μου και βρέθηκαναντάξιοι επιχειρηματίες που το αγκάλιασανκαι έτσι έγινε πραγματικότητα. Βούλα Ρακοπούλου και  ο Γιώργος Αποστολόπουλος, είναι 2 επιχειρηματίες που αγκάλιασαν την ιδέα του γαλλικού BISTROT. Είναι δύσκολο αυτή τη περίοδο της παρατετατμένης κρίσης να κάνεις κάτι άλλο εκτός απο …σουβλάκι. Εμείς φτάξαμε ένα αυθεντικό γαλλικο BISTROT, ένα χώρο ALL DAY. Σαυτό το χώρο, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μπορείς να φας και να πιείς. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίεςκαι τα γούστα.Βρήκαμε τρομερή απήχηση σε όλο0 τον κόσμο και απόδειξη είναι ο Ένας Χρόνος επιτυχίας στο χώρο αυτό.

Προσπαθούμε να δώσουμε πολύ καλή ποιότητα σε χαμηλή τιμή.

Δημιουργείς συνέχεια Ντίνα, πως τα καταφέρνεις?

Μου αρέσει να δημιουργώ συνέχεια καινούργια πράγματα.Άν και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, μοιράζω τη ζωή μου ανάμεσα σε Παρίσι και Αθήνα. Μεταφέρωενέργεια απο τη μία χώρα στην άλλη. Εκεί κάνω Ελληνική κουζίνα, εδώ Γαλλική.

Που σε βρίσκουμε αυτό τον καιρό?

Εκτός απο το Chapeau και το EVI EVANE,  είμαι στο YOLENI’S στο Κολωνάκι. Εκεί έχω δικό μου όροφο και κάνω μαθήματαμεγειρικής. Εκεί η μαγειρική είναι μοναδική εμπειρία.

Chapeau, cafe bistro, Σωκράτους 4Α Χαλάνδρι

 

Η Κατερίνα Κουρετζή μας κράτησε συντροφιά με τη βελούδινη φωνή της.
οι γαλλικές ταρτίνες ήταν παντού
γαλλική ατμόσφαιρα και φινέτσα
ολο το Χαλάνδρι γιόρτασε 1 χρόνο Chapeau
η Ντίνα Νικολάου …δημιουργεί
με ρομαντική διάθεση
απο τη Εντίθ Πιάφ στο σήμερα με Κατερίνα Κουρετζή
Η Βούλα Ρακοπούλου με τον ιδιοκτήτη του Checkinart.gr Γιώργο Νικολαίδη και την Κατερίνα Κουρετζή
Ποιός δε δοκίμασε Ταρτίνες?

 

Related posts

Leave a Comment