Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ!

Τα ξημερώματα της Δευτέρας η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με μια “μικρού μήκους ταινία” στην τελετή απονομής Χρυσών Σφαιρών που θά γίνει στο Λος Άντζελες  με παρουσιαστή τον Jimmy Fallon. Εκεί θα παρουσιαστεί σε ένα μικρό βιντεάκι το νέο κινητό iPhone7 plus, το οποίο είναι εξ’ολοκλήρου γυρισμένο στην Ελλάδα. Ειδικότερα διαφημίζει την νέα τεχνολογία που ενσωματώνει στην κάμερα του, κάνοντας τα π[ρόσωπα να φαίνονατι πιο ρεαλιστικά πιο ξεχωριστά.

Το στόρυ:

Ένα νέο κορίτσι επισκέπτεται τη γιαγιά της που ζεί σε ενά παραθαλλάσιο μέρος και ξεκινάει να βγάζει φωτογραφίες τη γιαγιά και τους κατοίκους που αμέσως γίνεται το γεγονός του χωριού και όλοι θέλουν να φωτογραφηθούν.

Η τεχνική:

Για τους μυημένους στη φωτογραφία αυτό το εφέ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και στηρίζεται στην οπτική τεχνική που λέγεται “βάθος πεδίου”. Δηλαδή το πρόσωπο ή το αντικείμενο που είναι σε πρώτο επίπεδο να ξεχωρίζει απο το περιβάλλον θολώνοντας το.

Το πιο σημαντικό σαυτή την περίπτωση είναι η παρουσία του ελληνικού στοιχείου, κατοίκων και τοπίου και η παρουσίαση τους διεθνώς. Μια πολύ καλή τουριστική διαφήμιση.

Τα γυρίσματα του διαφημιστικού σπότ έγιναν στην Αρεόπολη και  στο Γερολιμένα της Μάνης.

Author: geonik

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. "Η τέχνη είναι ένα ψέμα που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την αλήθεια." Πάμπλο Πικάσο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΕΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΔΥΣΚΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ - CheckinArt.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *