ΓΙΝΕ… DAVID ATTENBOROUGH!

ΓΙΝΕ… DAVID ATTENBOROUGH! ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ  ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΟ ΣΤΟ  ANIMAL PLANET.

Ένα μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο φιλοδοξεί να σας κάνει διάσημο δημιουργό ντοκιμαντέρ. Το γραφείο  απο τη Μεγάλη Βρετανία, σχεδιάζει και προσφέρει στους πελάτες του  τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουν και να δημιουργήσουν το δικό τους ντοκιμαντέρ άγριας ζωής.

Υπάρχουν 3 επιλογές ταξιδίων απο 8 έως 12 ημέρες στη Βραζιλία, Αρκτική και Αφρική. Κάθε ένα αποτελείται απο προσωπικό 5 ατόμων που ακολουθεί  ένα γκρούπ απο 1 έως 4 άτομα στο ταξίδι στους στις απέραντες εκτάσεις της Νότιας Αμερικής, ανάμεσα σε Τζάγκουαρ και Παπαγάλους, σε Πολίκές αρκούδες στην Αρκτική ή στα μεγάλα αιλουροειδή της Αφρικανικής ενδοχώρας. Η Εταιρεία σχεδιάζει να επεκταθεί και στα θαλάσια πάρκα του Ειρηνικού και να μεταφέρει στους πελατεες της την εμπειρία να κολυμπήσουν και να σκηνοθετήσουν ανάμεσα σε καρχαρίες. Στο τέλος θα δείτε σε ιδιωτική προβολή το δημιούργημα σας και θα το πάρετε σε βίντεο HD. Βέβαια οι τιμές των ταξιδίων πρέπει να είναι αρκετά υψηλές γιατί δεν αναγράφονται στην ιστοσελίδα του γραφείου. Πηγή Telegraph.

Author: geonik

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. "Η τέχνη είναι ένα ψέμα που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την αλήθεια." Πάμπλο Πικάσο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΕΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΔΥΣΚΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ - CheckinArt.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *