ΤΑ LOONEY TUNES ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ !

Τα LOONEY TUNES στο Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι παιχνιδιών του AVENUE!

Στο εργαστήριο παιχνιδιών επικρατεί αναβρασμός για τις ετοιμασίες της τελευταίας στιγμής. Τα αρχιξωτικά του εργαστηρίου, μεταμορφώνουν τους μικρούς επισκέπτες σε ξωτικά, επιστρατεύοντας τα για να ετοιμάσουν μαζί παιχνίδια και στολίδια, που θα τα πάρουν μαζί τους για να θυμούνται τις γιορτές στο AVENUE….
 Και ξαφνικά… το κουδούνι χτυπά και τα ξωτικά γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει…
Νέα γράμματα! Το ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη στέλνει τα γράμματα της τελευταίας στιγμής. Και είναι πολλά! Τα ξωτικά μας χρειάζονται ένα θαύμα, για να προλάβουν…Και εδώ το θαύμα που χρειάζονται έχει όνομα:
Μετατροπέας Ευχών
Ρίχνουν το γράμμα, στον μετατροπέα ευχών, και το πείραμα πέτυχε!!!
 Το δώρο…ζωντανεύει!!!
Κάθε ημέρα, οι γνωστές και αγαπημένες mascots των Looney Tunes εμφανίζονται στο εργαστήριο για να δώσουν μια απολαυστική διαδραστική παράσταση με την βοήθεια των ξωτικών και του ξωτικο-συνοδού, όπου όλα μπορούν να συμβούν…

Από τις 9 Δεκεμβρίου και κάθε ημέρα, οι γνωστές και αγαπημένες mascots των Looney Tunes εμφανίζονται στο Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι παιχνιδιών, για να δώσουν μια απολαυστική διαδραστική παράσταση με την βοήθεια των μικρών ξωτικών και του ξωτικο-συνοδού, όπου όλα μπορούν να συμβούν…Όλοι μας περιμένουν εκεί. Και ο Bugs Bunny και ο Duffy Duck και ο Taz και φυσικά ο Tweety & ο Sylvester όλοι εκεί. Αλλά και το Μπιπ Μπιπ και το Coyote. Εκπλήξεις, ανατροπές, κέφι, γέλιο, υπέροχες κατασκευές για να τις πάρετε μαζί σας, δώρα από τα καταστήματα του AVENUE και όχι μόνο!

Κάθε μέρα, από τις 9 έως τις 31 Δεκεμβρίου, ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο AVENUE παρέα με τα Looney Tunes και τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια γίνονται πιο ευχάριστα παρά ποτέ!

 

Author: geonik

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. "Η τέχνη είναι ένα ψέμα που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την αλήθεια." Πάμπλο Πικάσο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΕΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΔΥΣΚΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ - CheckinArt.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *