ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΣΙΛΟΥΕΤΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ! LET’S DANCE…LET’S SHOT….

To φωτογραφικό αυτό πρότζεκτ είναι δημιουργία του γνωστού Πουερτορικανού φωτογράφου OMAR ROBLES , που διαμένει στη Νέα Υόρκη και ειδικεύεται στη φωτογραφία δρόμου.

Η ιδέα του αυτή βρήκε απήχηση στις φημισμένες χορεύτριες του American Ballet Theatre και του Dance Theatre of Harlem , “ξεχύθηκαν” στο κέντρο της Νέας Υόρκης και δημιούργησαν εκπληκτικές φωτογραφικές  στιγμές παγωμένες στον αισθητήρα της φωτογραφικής κάμερας του ROBLES.

Author: geonik

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. "Η τέχνη είναι ένα ψέμα που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την αλήθεια." Πάμπλο Πικάσο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΕΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΔΥΣΚΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ - CheckinArt.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *