Αν το τοποθετείς σαν τάση, θα σου πω πως το φαγητό ήταν πάντα της μόδας, όπως και το μοίρασμα, ιδεών γύρω από την γεύση. Το διαδίκτυο όμως έδωσε τεράστια ώθηση σ αυτό το μοίρασμα, άνοιξε τις κουζίνες του κόσμου στα μάτια του αναρίθμητου πλήθους του διαδικτύου και μετέτρεψε μια προσωπική σελίδα γύρω από το μοναδικό κόσμο των γεύσεων, των μυρωδιών και των αρωμάτων σε επαγγελματική δραστηριότητα .
Το νόστιμο και τεχνικά άρτιο φαγητό ή οποιοδήποτε προϊόν ή συνταγή που έχει προσοχή στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα, μια φέτα ψωμί και μια ντομάτα με χοντρό αλάτι είναι gourmet
Καλό φαγητό! Το κάθε ένα για άλλη στιγμή και περίσταση. Και στις δυο περιπτώσεις θα πρέπει να είναι νόστιμο φαγητό. ΄Έχω φάει άθλιο μαμαδίστικο φαγητό και έχω δοκιμάσει κακή μοριακή κουζίνα. Αντίστοιχα έχω δοκιμάσει συγκλονιστικά σπιτικά πιάτα και μοναδική μοριακή κουζίνα.
Πηγαίνει σε όλα όταν είναι καλεσμένος, επιλέγει που θα φάει με βάση τα προσωπικά του κριτήρια όταν αποφασίσει να βγει και να απολαύσει το φαγητό του.
Με σειρά προτίμησης: Attica Μελβούρνη
Σπονδή
Hytra
Αλέρια
Γιουβετσάκια
Λίγες πληροφορίες για την Popi:
Η Πόπη γεννήθηκε στην Χίο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι Αρσακιάς, έχει τελειώσει Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει πάρει και το Master της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Colorado αφού στο ενδιάμεσο χτύπησε και ένα PHD στην Παιδοψυχολογία να της βρίσκεται. Επαγγελματικά έχει περάσει από τον ΣΚΑΙ 3 φορές μάλιστα, μια σαν υπεύθυνη οργάνωσης παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου και μια σαν διευθύντρια Marketing κάτι χρόνια αργότερα, έχει υπάρξει διευθύντρια Marketing του Radio Gold, διευθύντρια παραγωγής της Omega Entraitenment και διευθύντρια Marketing και επικοινωνίας των ραδιοσταθμών Λάμψη 92,3 και Village 88,3. Κάποια στιγμή βαρέθηκε μάλλον τα μέσα και άλλαξε προσανατολισμό αναλαμβάνοντας τη Γενική Διεύθυνση της εταιρείας Hellenic Fine Oils, θυγατρικής της εταιρείας Μύλοι Σόγιας, ενώ το 2010, ανέλαβε την Εμπορική Διεύθυνση και τη Διεύθυνση Επικοινωνίας του Silver Group. Σήμερα η Πόπη είναι Digital Marketing Director της εταιρείας Bonello Ltd και επίσης είναι Διευθύντρια των Ηλεκτρονικών Εκδόσεων Taste Advisor και Childo. Και μέσα σε όλα αυτά, καταφέρνει όχι μόνο να μαγειρεύει για τους φίλους και τους αγαπημένους της, να γίνει certified sommelier αλλά να διατηρεί και blog, το TASTE ADVISOR καθώς και ραδιοφωνική εκπομπή στο Amagi radio, κάθε Τετάρτη, με θέμα το κρασί και τη γεύση, Winelovers.gr
|