Thu. Mar 23rd, 2023
Rate this post

Μια άκρως ευγενική παρουσία στον χώρο , με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει χρόνια τώρα και με ρόλους και συνεργασίες που την πήγαν ένα βήμα παρακάτω.

google.com, pub-6873176564829315, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου με αφορμή την περιοδεία της παράστασης “Μόλις Χώρισα”, μίλησε αποκλειστικά στον Πάνο Σταματόπουλο και στο Checkinart!

 

Θωμαΐς μου καλώς όρισες στο Checkinart! Tι είναι αυτό που έχεις πάρει μέχρι τώρα από το ταξίδι του “Μόλις Χώρισα” ανά την Ελλάδα αλλά και από τις εντυπώσεις του κόσμου;

Μέχρι τώρα όλοι μας έχουμε λάβει ένα πολύ όμορφο feedback από την παράσταση και ο κόσμος που έρχεται να μας δει, διασκεδάζει και γελάει με την ψυχή του. Πρόκειται για μια πολύ γνωστή κωμωδία που πρώτη φορά πηγαίνει καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την χώρα και η ανταπόκριση του κοινού μέχρι τώρα είναι εξαιρετική και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Βρισκόμαστε κάθε μέρα με την βαλίτσα μας στο χέρι και σε διαφορετικό προορισμό και αυτό μας κρατάει σε μια διαρκή εγρήγορση.

Το γεγονός ότι έχει επαναληφθεί ξανά στο κοινό και στο θέατρο αλλά και ως ταινία, ήταν για σένα ένα μαξιλάρι ανακούφισης ή μια επιπλέον αγωνία για το πως θα δεχτεί ο κόσμος σήμερα με ένα διαφορετικό καστ?

Ο περισσότερος κόσμος σίγουρα το θυμάται από τον κινηματογράφο αλλά παρόλα αυτά έχει αρκετές διαφορές με το σήμερα. Μια τόσο καλή κωμωδία, εγγυημένη που έχει αποδείξει την αξία της στην πάροδο του χρόνου και με σκηνοθέτη τον Βασίλη Μυριανθόπουλο που γνωρίζει το έργο τόσο καλά, μάλλον ήταν και είναι μια ανακούφιση. Η ιδέα αρχικά ξεκίνησε από τον Χρήστο Τριπόδη ο οποίος είναι και ο παραγωγός της παράστασης και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου οι οποίοι μου το πρότειναν οπότε εξαρχής τα πράγματα κύλησαν ιδανικά. Ο ρόλος ο οποίος υποδύομαι, της tapper woman, είναι από μόνος του γαργαλιστικός και μιλάμε για μια θεότρελη προσωπικότητα που εισβάλλει στην ιστορία και φέρνει τον δικό της πανικό.

Πώς είδες την φετινή θεατρική σεζόν; Τι θέλει να δει ο κόσμος από το θέατρο;

Φέτος είδα τα πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο καθώς μετά από χρόνια δεν έπαιζα σε κάποια παράσταση λόγω του ότι είχα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά γυρίσματα και κατάφερα να δω αρκετές παραστάσεις. Η μεγάλη μου λαχτάρα ήταν να δω νέους σκηνοθέτες και ηθοποιούς που άκουγα κατά καιρούς και δεν είχα συναντήσει από κοντά και έτσι χάρηκα πολύ γιατί διέκρινα ότι υπάρχει μια ελπίδα ως προς αυτό το κομμάτι.

Έχεις περάσει από τον χώρο της τηλεόρασης με πολύ αγαπημένες σειρές που ακόμα και σήμερα φιγουράρουν έντονα στις προτιμήσεις του κόσμου, πώς κρίνεις το τηλεοπτικό πεδίο του σήμερα, εάν τύχει να κάνεις ζάπινγκ;

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω συχνά τηλεόραση. Θα προτιμήσω να δω κάτι στο ίντερνετ σε σχέση με την δουλειά μου που θέλω να έχω μια άποψη για να διορθώσω ακόμα και τον εαυτό μου ή να δω έναν συνάδελφο και μια δουλειά που έχω ακούσει. Τα πράγματα σίγουρα έχουν δυσκολέψει και αγριέψει όπως παντού άλλωστε. Πάντα ξεκινάς με ελπίδα και αισιοδοξία για κάτι νέο, τώρα το τι θα σε βρει στην πορεία κανείς δεν το ξέρει γιατί έχουν αλλάξει οι καιροί και τα συμβόλαια των εργαζομένων. Οι παραγωγοί συνήθως φοβούνται και έτσι ξεκινούν με μια σειρά λίγων επεισοδίων και βλέποντας και κάνοντας γιατί ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα επακολουθήσει στην συνέχεια. Το μόνο που μπορούμε να κρατάμε είναι η αισιοδοξία μας και να κάνουμε την δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε.

Τι γεύση σου άφησε το 4xxx4 φέτος στον Αντ1;

Η παρέα που κάναμε με τα υπόλοιπα κορίτσια της σειράς ήταν πάρα πολύ καλή και θα την χαρακτήριζα συγκλονιστική από την πρώτη στιγμή. Θεωρώ ότι σε όλες τις παραγωγές πλέον ο οικονομικός παράγοντας έχει  σφίξει επικίνδυνα, οι χρόνοι γύρω μας δυσκολεύουν και σίγουρα δεν γίνονται τα γυρίσματα έτσι ακριβώς όπως θα τα θέλαμε. Παρόλα αυτά όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο.

Θα ήθελες να ξανακάνεις τηλεόραση με βάση το τηλεοπτικό πεδίο του σήμερα;

Εξαρτάται σε τι φάση θα με βρει η εκάστοτε πρόταση. Αν είναι κάτι που μου αρέσει και ελπίζω ότι θα είναι κάτι αξιόλογο, θα το κάνω. Αν πάλι μπορώ να αντέξω οικονομικά και να έχω κάποιες άλλες επιλογές, θα το κάνω και αυτό. Νομίζω ότι ζούμε σε μια περίεργη εποχή και θα προτιμούσα να κάνω την μια σεζόν θέατρο και την άλλη τηλεόραση για να μπορώ να λειτουργήσω σωστά και να διαθέτω και τον ελεύθερο μου χρόνο αλλά τα πράγματα δεν γίνονται πάντα όπως τα θέλουμε, θα δείξει στο μέλλον.

Σε μια εποχή που πλέον μέσω του διαδικτύου και των Social Media ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει για τον καθένα, εσύ πώς αντιμετωπίζεις την όλη παραπληροφόρηση και τι είναι αυτό που μπορεί να σε ενοχλήσει;

Δεν νομίζω ότι μέχρι τώρα έχει γραφτεί κάτι που με έχει πειράξει και γενικά δεν είμαι ένας άνθρωπος που ασχολούνται μαζί του, ούτε που προκαλεί οπότε δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα με όλο αυτό. Δυστυχώς στις μέρες μας επικρατεί η τάση του κουτσομπολιού, με εμένα να μην μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και ελπίζω να μην μου συμβεί στο μέλλον. Πλέον ο καθένας συλλέγει μια πληροφορία και την αλλάζει με κάποιο τρόπο ώστε να προκαλέσει οπότε όλος ο κόσμος πια γνωρίζει ότι όλο αυτό είναι ένα ψεύτικο πανηγύρι, κάτι στο οποίο δεν θα ήθελα να ασχοληθώ.

Πώς θα αντιμετωπίσεις τις όποιες κριτικές που θα γραφτούν για σένα και την δουλειά σου;

Γενικά δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από τους συναδέλφους, ούτε από το κοινό γιατί υπάρχει μια πολύ καλή αίσθηση. Όσο περνάνε τα χρόνια και ακούω από τον κόσμο ότι “γέλασε με την ψυχή του και ότι ευχαριστεί πολύ για αυτό που είδε”, είναι κάτι το οποίο εκτιμώ όσο μεγαλώνω όσο και περισσότερο. Παλαιότερα το άκουγα και δεν είχα αυτή την αίσθηση γιατί μπορεί να ήμουν και πιο αυστηρή με τον εαυτό μου αλλά τώρα το χαίρομαι και το εκτιμώ ιδιαιτέρως. Αν καταφέρνουμε να διασκεδάζουμε τους ανθρώπους μέσα σε μια κωμωδία, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό.

Ένιωσες ποτέ κατηγοριοποίηση από τον κόσμο όταν μια μερίδα του κοινού μπορεί να σε θυμάται έντονα από πολύ επιτυχημένους τηλεοπτικούς σου ρόλους οι οποίοι παραμένουν ακόμα διαχρονικοί;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος σε σχέση με τον κόσμο. Αν σε κάποιους αρέσει αυτό που βλέπουν και διασκεδάζουν, είναι πολύ καλό για μένα και θα μείνω σε αυτό. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή όταν ο κόσμος μου μιλάει για παλαιότερους ρόλους τους οποίους θυμάται ακόμη και σήμερα όπως με το “Οικογένεια Βλάπτει” το οποίο είναι το πιο χαρακτηριστικό λόγω των συχνών επαναλήψεων του Mega. Αυτό είναι κάτι που μόνο να με χαροποιήσει πολύ μπορεί. Από κει και πέρα όμως το ότι οι σκηνοθέτες όταν σε έχουν δει αρκετές φορές σε μια κωμωδία, δεν μπορούν να σε φανταστούν σε κάτι άλλο, αυτό ίσως είναι περίεργο αλλά συνεχίζουμε γιατί αυτά συμβαίνουν.

Πώς βιώνεις την σημερινή τάση των Social Media;

Πρόκειται για έναν νέο κόσμο επικοινωνίας, πολύ πιο άμεσος σε στιγμές και πολλές φορές ο κόσμος ξεσπάει μέσω αυτών. Υπάρχουν και άλλα άτομα βέβαια που σου στέλνουν μηνύματα για την δουλειά σου και αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο.

Τι θα έλεγες σε ένα νέο παιδί που θα ήθελε να ακολουθήσει τον χώρο της υποκριτικής; Τι απαντάς στην έπαρση;

Θα του έλεγα να οπλιστεί με πολύ αγάπη και υπομονή! Στο οτιδήποτε και αν κάνουμε, χρειάζεται να έχουμε αγάπη για να αντιμετωπίζουμε τις όποιες δυσκολίες που θα συναντήσουμε.

Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε κάποιον. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε ανθρώπους και αυτό έχει να κάνει με τον χαρακτήρα τους. Σε κάποιους όμως κάνει και καλό γιατί το “ότι δηλώνεις, είσαι”, δυστυχώς ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις. Προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό το συναίσθημα γιατί είναι θέμα χαρακτήρα του καθενός. Σε αυτή την δουλειά συνεργαζόμαστε με πολλούς ανθρώπους, εύκολους, δύσκολους, καλούς και κακούς και όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όσο ανοίγουμε τις παρωπίδες και τα κουτάκια μας, είμαστε πιο ευέλικτοι σε αυτή τη δουλειά.

Σε αυτόν τον καθημερινό βομβαρδισμό που ζούμε για τα πάντα , υπάρχει ακόμα ένα καλλιτεχνικό όνειρο για σένα;

Κάποιο καλλιτεχνικό όνειρο δεν ξέρω αν υπάρχει. Θα ήθελα να υπάρχουν καλές συνεργασίες με αξιοπρέπεια και ηρεμία και συνεννόηση για να υπάρχει δημιουργία.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Η περιοδεία της παράστασης συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς όλο το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα. Όσον αφορά νέα σχέδια, τρέχουν κάποιες συζητήσεις για κάποια τηλεοπτικά και θεατρικά τα οποία ακόμη δεν μπορούν να ανακοινωθούν.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.
Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε.
Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.