Tue. Mar 21st, 2023
Rate this post

Έχει χαρακτηριστεί όλα αυτά τα χρόνια από το κόσμο ως η number 1 καλλιτέχνης, έχοντας λάβει αμέτρητη αγάπη και στήριξη σε κάθε της επαγγελματικό βήμα μέχρι και σήμερα.

google.com, pub-6873176564829315, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Η ίδια δεν σταματάει ποτέ να αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις, να χαμογελάει με τη ψυχή της και να μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες τις οποίες κάνει από τη πρώτη στιγμή δικές της.

Η Έλενα Παπαρίζου με αφορμή τη μεγάλη πρεμιέρα της μουσικής παράστασης με τίτλο “Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ” στο Διογένης Studio και τις εμφανίσεις της πλάι στη Μαρινέλλα, τον Κώστα Μακεδόνα, την Ήβη Αδάμου και τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, μίλησε στον Πάνο Σταματόπουλο και στο Checkinart, για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα!

Τους τελευταίους μήνες βιώσατε όλοι μια τεράστια επιτυχία στην Πύλη Α, με το κοινό της Θεσσαλονίκης να σας τιμάει και να σας στηρίζει κάθε βράδυ. Νιώθεις κάθε φορά το ίδιο άγχος για το ποια θα είναι η ανταπόκριση του κόσμου για ένα νέο σχήμα;

Πάντα υπάρχει άγχος σε ένα νέο ξεκίνημα και σίγουρα δεν μιλάμε για το άγχος το οποίο θα μας καταπιεί αλλά γιαυτό το οποίο καταλήγει να είναι πολύ δημιουργικό. Ευτυχώς είναι κάτι το οποίο ελέγχουμε απόλυτα καθώς ταυτόχρονα υπάρχει και ένας ενθουσιασμός αλλά και μια χαρά τα οποία ισορροπούν τη κατάσταση. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι μέλος αυτή τη παρέας.

Τι είναι αυτό που κρατάς από την μέχρι τώρα συνεργασία σου με τους υπόλοιπους συντελεστές του σχήματος;

Mέχρι τώρα κρατάω πάρα πολύ αγάπη και αρκετό γέλιο. Ως ομάδα έχουμε δέσει απίστευτα μεταξύ μας και είμαστε πολύ υποστηρικτικοί ο ένας με τον άλλον, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Κάποια στιγμή βαριέσαι να μιλάς συνέχεια για το “πόσο αγαπημένοι είμαστε” γιατί ο κόσμος μπορεί και να μην σε πιστεύει αλλά είναι τόσο αλήθεια που πραγματικά αυτό είναι που έχει μεγάλη σημασία.

Πως βλέπεις το σημερινό μουσικό πεδίο της χώρας και το επάγγελμα τα τελευταία χρόνια εν μέσω της κρίσης;

Σίγουρα έχουν μειωθεί κατά πολύ οι ημέρες που εργαζόμαστε αλλά και η κατανάλωση του κόσμου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αλλά πιστεύω ότι και εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα και τα δεδομένα της δουλειάς. Σε ένα μεγάλο σχήμα όπως είμαστε στο Διογένης Studio, έχουμε συμβιβαστεί ακόμα περισσότερο γιατί όλοι οι καλοί χωράνε και αναζητούμε πιο πολύ το μουσικό αποτέλεσμα και τη παρέα παρά να είμαστε εγωιστές.

Πόσο πολύ σε αγχώνει το promo της δουλειάς σου σε σχέση με τα πρώτα χρόνια στο χώρο;

Πιστεύω ότι όταν είμαστε 6 καλλιτέχνες επί σκηνής με τόσους μουσικούς, δυο εκπληκτικούς μαέστρους και έναν ταλαντούχο σκηνοθέτη όπως είναι ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, δεν μπορεί να έχουμε οργανωθεί τόσο πολλοί άνθρωποι λάθος σε μια επαγγελματική σύμπραξη καθώς ότι δεν μας αρέσει, το έχουμε διορθώσει. Υπήρξαν πράγματα που δεν έγιναν ποτέ αντιληπτά στη Θεσσαλονίκη γιατί μέσα στον ενάμιση μήνα προβών δουλέψαμε πολύ και δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε.

Όσον αφορά το δισκογραφικό κομμάτι, τι είναι αυτό που εσύ θα ξεχωρίσεις σε μια νέα δουλειά που ετοιμάζεις και το οποίο θα σε κάνει να νιώσεις γεμάτη;

Aκόμα και ένα demo να έρθει σε μορφή κιθάρας, για μένα πολύ σημαντικό ρόλο παίζει τι λέει ο λόγος και το μήνυμα που θέλει να περάσει. Έπειτα από αυτό σειρά έχει η ολοκλήρωση του project με την συμβολή του μουσικού παραγωγού ο οποίος μέσω της ενορχήστρωσης, θα πρέπει να “στολίσει” το τραγούδι με επιπλέον στοιχεία, φτάνοντας στο τέλος στο οποίο μετράει πάντα το σύνολο της προσπάθειας.

Μέσα στην εταιρία μου, την Universal Μinos- Emi η οποία είναι η μια και μοναδική πολυεθνική εταιρία στη χώρα, υπάρχουν διάφορα τμήματα που ασχολούνται με πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής τα οποία στο τέλος πάντα θα δώσουν τη δική τους γνώμη για κάτι. Δεν έχει υπάρξει στιγμή που θα κυκλοφορήσει ένα τραγούδι μου και να μην έχει περάσει κάποιος που πρεσβεύει ένα άλλο είδος για να αναφέρει τη γνώμη του γιατί όλοι ενδιαφερόμαστε για ένα κοινό σκοπό το οποίο είναι το καλό τραγούδι. Έχει τύχει και εγώ όταν έχω βρεθεί στην εταιρία, να είμαι μπροστά σε μια ακρόαση ενός άλλου καλλιτέχνη ο οποίος μου έχει ζητήσει τη γνώμη μου για κάτι και με μεγάλη μου χαρά την δίνω γιατί στο τέλος όλοι θέλουμε μια υγιής δισκογραφία προς τα έξω. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά καλά τραγούδια που δεν παίζονται στο ραδιόφωνο αλλά πολλές φορές είναι και θέμα συγκυριών.

Πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή που πρέπει να κάνουμε περισσότερες εγγραφές στο Spotify και στις πλατφόρμες του ίντερνετ ώστε να ψαχνόμαστε και μόνοι μας. Παλαιότερα όταν έστελνες δέκα δίσκους σου σε ραδιοφωνικούς παραγωγούς, τότε ο κάθε παραγωγός διάλεγε το τραγούδι της αρεσκείας του το οποίο έπαιζε στον ραδιοφωνικό αέρα. Έτσι λοιπόν ο καθένας μέσω των πλατφορμών, μπορεί να είναι ο παραγωγός του εαυτού του και να κάνει τις δικές του επιλογές.

Πως βιώνεις τη σημερινή εποχή, τη νέα τάση της επικοινωνίας με τα social media να έχουν γίνει σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μας;

Ο καθένας χειρίζεται και διαχειρίζεται αυτή τη νέα τάση με το τρόπο που θέλει. Η δουλειά μας μέσω των social media σίγουρα γίνεται πολύ πιο γρήγορα καθώς είναι πιο άμεση η επαφή με το κόσμο. Θεωρώ ότι υπάρχει πάντα ένας κίνδυνος με τα social media, φτάνοντας στο σημείο να παραγίνει αυτή η κατάσταση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Μπορείς άνετα να επικοινωνήσεις τη δουλειά σου, να στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα ή να προβάλλεις και προσωπικές στιγμές με εμένα να μου έχει τύχει ελάχιστες φορές να θέλω να μοιράζομαι δημόσια πολύ προσωπικές μου στιγμές. Βρίσκομαι σε μια εγρήγορση για το τι συμβαίνει γύρω μου αλλά δεν έχω τη μανία του να κάνω ένα ποστ κάθε μέρα.

Έπειτα από μεγάλες επιτυχίες και σπουδαίες συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια, χωράει ακόμα στη ζωή σου ένα καλλιτεχνικό όνειρο;

Έχω πολλά όνειρα και πολλές επιθυμίες οι οποίες εύχομαι να ολοκληρωθούν στο μέλλον. Είμαι σε μια φάση που νιώθω ότι είναι τόσο μεγάλη η στιγμή που ζω τώρα στο σχήμα που βρίσκομαι με την Κ. Μαρινέλλα και τον Κ. Μακεδόνα που θα θεωρούσα ότι θα ήταν πολύ λάθος το να ξεκινάω τη συγκεκριμένη στιγμή, να μιλάω για άλλους καλλιτέχνες. Πολλοί καλλιτέχνες που έχω τεράστια συμπάθεια και που τους το έχω εκφράσει και προσωπικά αλλά και προκαλώντας από διαφορετικές στιγμές, έχει συμβεί να συνεργαστούμε και αυτοί σίγουρα το ξέρουν. Η ζωή είναι πολύ ωραία οπότε περιμένω τα καλύτερα που έρθουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.
Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε.
Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.