Fri. Mar 31st, 2023
Rate this post

Μια πολύ δυναμική προσωπικότητα από τον χώρο της υποκριτικής η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει αγαπηθεί θερμά από το κοινό, έχει καταφέρει να δοκιμαστεί σε πολλά και διαφορετικά είδη μεταξύ τους και δεν έχει χάσει στιγμή την αγάπη και την πίστη της για το επάγγελμα.

google.com, pub-6873176564829315, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Η Ναταλία Δραγούμη λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Ζητείται Ψεύτης στο Θέατρο Παλλάς, μίλησε στον Πάνο Σταματόπουλο και στο Checkinart, για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα!

 

Πως νιώθεις για τη συμμετοχή σου στο Ζητείται Ψεύτης στο Παλλάς;

Aρχικά έχω μια μεγάλη χαρά μέσα μου καθώς και επίσημα αυτή η δουλειά θα παρουσιαστεί μπροστά στο κόσμο. Πρόκειται για μια δουλειά που είναι κλεισμένη να γίνει εδώ και ένα χρόνο οπότε ήταν κάτι προγραμματισμένο μέσα στη ζωή μου. Πέραν της μεγάλης χαράς που υπάρχει για αυτό το νέο βήμα, έχω πάντα την αγωνία για το πως θα κυλήσουν τα πράγματα αλλά και ο ρόλος ο οποίος υποδύομαι.

Aισθάνομαι γενικά πολύ προστατευμένη από όλο το σκηνικό κομμάτι με όλες τις σκηνές των υπόλοιπων συναδέλφων να είναι εξαιρετικές. Αν δεν έπαιζα σε αυτή τη παράσταση, θα ερχόμουν με μεγάλη χαρά να την δω ως θεατής διότι μιλάμε για μια πολύ ευχάριστη δουλειά γεμάτη συναίσθημα όπως είναι όλες οι δουλειές του Π. Ζούλια.

Ανέφερες στη συνέντευξη τύπου της παράστασης ότι στο παρελθόν ήσουν ένα βήμα πριν βρεθείς στο ανέβασμα αυτής της δουλειάς και του συγκεκριμένου ρόλου κάτι το οποίο δεν έγινε καθώς η δουλειά ματαιώθηκε. Από τότε μέχρι και σήμερα περίμενες ποτέ ότι θα βρεθείς ξανά αντιμέτωπη με αυτόν τον ρόλο και το συγκεκριμένο έργο;

To είχα ξεχάσει εντελώς και το θυμήθηκα ξανά όταν ήρθε η ανατροπή στη φετινή δουλειά και άλλαξε το γενικότερο πλάνο.

Πως βλέπεις τη πορεία του ελληνικού θεάτρου τα τελευταία χρόνια με την υπερπληθώρα των θεατρικών παραστάσεων στο κέντρο της Αθήνας;

Αυτό είναι κάτι που έχω βαρεθεί και εγώ να το ακούω καθώς μέσα στα 30 χρόνια πορείας μου ακούω συνεχώς σχόλια για τον μεγάλο αριθμό των θεατρικών παραγωγών. Θεωρώ ότι αν δεν μπορούσαν να υπάρχουν αυτές οι δουλειές, δεν θα υπήρχαν στο καλλιτεχνικό πεδίο. Είναι επιλογή του καθενός να ανεβάσει τη προσωπική του δουλειά για να εκφραστεί με αυτό τον τρόπο και να προσπαθήσει για το δικό του όνειρο. Θα πρέπει να δίνονται ευκαιρίες σε νέα άτομα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να γίνουν γνωστοί στο καλλιτεχνικό κύκλο ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Όποιος έχει αντοχές, βρίσκει τη δύναμη και προχωράει μπροστά και όποιος δεν αντέχει δυστυχώς απομακρύνεται από το χώρο. Μέσα σε αυτή την υπερπληθώρα το καλό σίγουρα θα ξεχωρίσει και το κακό θα κάνει τη πορεία του και θα φύγει.

Έχεις περάσει όλα αυτά τα χρόνια από το χώρο της τηλεόρασης με σπουδαίες παραγωγές και ρόλους που μέχρι και σήμερα παραμένουν διαχρονικοί στα μάτια των θεατών. Πως βλέπεις το σημερινό τηλεοπτικό πεδίο;

Γίνονται αρκετές προσπάθειες για να ανακάμψει το κομμάτι της μυθοπλασίας αλλά δυστυχώς υπάρχει ακόμα μια αβεβαιότητα στους πίνακες τηλεθέασης καθώς δεν έχει καθιερωθεί πλήρως στη συνείδηση του κόσμου. Παρ’ όλα αυτά παρατηρείται μια έντονη διάθεση από τους παραγωγούς και τα κανάλια να επενδύσουν ξανά στο κομμάτι της μυθοπλασίας και αυτό είναι κάτι πολύ ελπιδοφόρο.

Πως αντιδράς όταν ο κόσμος σου μιλάει για παλαιότερους σου τηλεοπτικούς ρόλους οι οποίοι παραμένουν μέχρι και σήμερα αγαπητοί και διαχρονικοί στις προτιμήσεις του κοινού;

Ο κόσμος μου μιλάει συχνά για τη σειρά Μάνα είναι μόνο μία με την Μαίρη Χρονοπούλου η οποία ήταν η πρώτη μου δουλειά, για τη Καρδιά ενός Αγγέλου αλλά και για τα επεισόδια που έκανα με τον Π. Κοκκινόπουλο. Θεωρώ ότι ο Π. Κοκκινόπουλος αποτέλεσε για μένα μεγάλη σχολή τηλεοπτικά καθώς μου έκανε πολύ καλό στη σχέση μου με την κάμερα αλλά και στο υποκριτικό κομμάτι. Η συνεργασία μας ξεκίνησε στο πιο σωστό timing διότι τότε είχα πραγματοποιήσει τις σπουδές μου στο αντικείμενο και ξεκίνησα κατευθείαν με ένα πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια σειρά. Ήμουν πολύ τυχερή στο ξεκίνημα μου καθώς μου ήρθε ένας τέτοιος ρόλος, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για την μετέπειτα πορεία μου.

Είσαι από τις ηθοποιούς που έχουν δοκιμαστεί όλα αυτά τα χρόνια σε πολλά και διαφορετικά είδη με μεγάλη επιτυχία. Ένιωσες ποτέ κάποια είδους κατηγοριοποίηση σε κάτι συγκεκριμένο;

Μπορεί πολλοί να με έχουν στο μυαλό τους ως μια δραματική ηθοποιός αλλά γενικά έχω παίξει πάρα πολλές παραστάσεις στη ζωή μου και ίσως να είναι πιο πολλές από τα χρόνια που βρίσκομαι στη δουλειά διότι έχω βρεθεί και σε θέατρα που είχαν εναλλασσόμενο ρεπερτόριο κατά τη διάρκεια μιας σεζόν. Έχω παίξει σε πολλές  ελληνικές και ξένες κωμωδίες του κλασσικού ρεπερτορίου που μπορεί να μην τις γνωρίζει ο πολύς κόσμος.

Σαφέστατα έγινα πιο γνωστή από το δράμα και από τις τηλεοπτικές σειρές του Κοκκινόπουλου και του Σ. Μαρκίδη αλλά ο στόχος μου σαν ηθοποιός είναι κάθε φορά να είμαι διαφορετική. Με απωθεί το να είμαι η ίδια σε κάτι. Αν ξεκινάω σε έναν ρόλο να λέω ότι αυτό μου θυμίζει έναν άλλο ρόλο, είναι κάτι το οποίο με απωθεί και γιαυτό προσπαθώ να είμαι διαφορετική. Το να μου πει κάποιος ότι είμαι διαφορετική σε κάθε ρόλο, είναι το καλύτερο κοπλιμέντο που μπορεί να ακούσω.

Εκτός της παρουσίας σου ως ηθοποιός, βρίσκεσαι και στη παρουσίαση της εκπομπής Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ” η οποία συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο κανάλι της ΕΡΤ, παρέα με τον Μιχάλη Μαρίνο. Πως νιώθεις για αυτή τη δουλειά;

Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που βρίσκομαι σε μια τέτοια εκπομπή. Ο κόσμος την έχει αγαπήσει θερμά και από όλα αυτά που έχω κάνει, πολλά άτομα στη καθημερινότητα μου, μου μιλούν για αυτή την εκπομπή κάτι που δεν το περίμενα σε καμία στιγμή και το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα. Δεν φανταζόμουν ποτέ την επιτυχία αυτής της εκπομπής. Ο κόσμος έχει ανάγκη τα καλά τραγούδια και αυτή τη όμορφη παρέα μέσω της μουσικής.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Όσον αφορά τη νέα σεζόν έχω κλείσει μια νέα θεατρική δουλειά στην οποία θα βρίσκομαι την επόμενη χειμερινή σεζόν χωρίς να είναι κάτι ακόμα ανακοινώσιμο. Εύχομαι η εκπομπή “Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ” να έχει μια μεγάλη διάρκεια στο χρόνο με τα τηλεοπτικά γυρίσματα να συνεχίζονται σε γοργούς ρυθμούς μέχρι και τον Ιούνιο.

Υπάρχει ακόμα ένα καλλιτεχνικό όνειρο για σένα;

Mου αρέσει να πειραματίζομαι σε όλα τα είδη. Είμαι από τους ηθοποιούς που έχω κάνει στο παρελθόν αρκετές κινηματογραφικές ταινίες και είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω ξανά στο προσεχές μέλλον. Τέλος έχω στο μυαλό μου κάποια concepts εκπομπών με τα οποία θα ήθελα να ασχοληθώ τα επόμενα χρόνια πέραν της μαγειρικής και της μουσικής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.
Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε.
Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.