Sat. Nov 27th, 2021
Rate this post

Από τα νέα άτομα στον χώρο της υποκριτικής τα οποία εξελίσσονται συνεχώς μέσα από την δουλειά τους, δουλεύουν πολύ και ξεχωρίζουν για την ευγενική τους στάση στα πράγματα.

google.com, pub-6873176564829315, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Ο ταλαντούχος Γιώργος Αμούτζας με αφορμή το πρώτο του θεατρικό ντεμπούτο στο έργο Η μικρή μας πόλη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα το οποίο παρουσιάζεται στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη, μίλησε στον Πάνο Σταματόπουλο και στο Checkinart!

Φέτος το καλοκαίρι ανεβαίνεις για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι με την καθοδήγηση του Γ. Κακλέα στο έργο Η μικρή μας πόλη στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη. Πως νιώθεις για την πρώτη σου εμφάνιση μπροστά στο κόσμο;

Είμαι σίγουρα αγχωμένος για αυτή την νέα δουλειά και θα ήταν ψέματα αν έλεγα το ακριβώς αντίθετο. Αυτή η δουλειά είναι μια μοναδική εμπειρία για μένα την οποία θέλω να ζήσω 100% και να απορροφήσω και τη τελευταία λεπτομέρεια απ’ ‘όλο αυτό το ταξίδι. Σίγουρα αποτελεί ένα μεγάλο προσωπικό στοίχημα καθώς θέλω να αντεπεξέλθω επάξια σε όλη την βαρύτητα του ρόλου αλλά και ολόκληρης της παράστασης.

Όλοι μας έχουμε εισπράξει μια μεγάλη ασφάλεια από τους συντελεστές του έργου καθώς μιλάμε για μια εξαιρετική μουσική δια χειρός Ευανθίας Ρεμπούτσικα με καταπληκτικά σκηνικά δουλεμένα από τον Μανόλη Παντελιδάκη και με μια μεγάλη στήριξη από τον κύριο Κακλέα. Πρόκειται για έναν αυστηρό άνθρωπο στη δουλειά του ο οποίος απαιτεί την πειθαρχία από την ομάδα του και μέσα σε όλα αυτά συνειδητοποιείς ότι έχει αποτυπώσει την πινελιά του σε αυτό που δημιουργεί, παρουσιάζοντας ένα σύνολο το οποίο επί σκηνής είναι άκρως μαγευτικό.

Πόσο εύκολο είναι να ισορροπήσεις το άγχος που επικρατεί καθώς είσαι αρκετά νέος στο χώρο και όμως έχεις την τύχη να βρίσκεσαι στο θεατρικό σου ντεμπούτο μαζί με τόσο σημαντικά άτομα του χώρου;

Προσπαθώ να το καταπολεμήσω με την δουλειά και τις πολλές ώρες πτήσης στο θεατρικό σανίδι σε συνδυασμό με τις πρόβες οι οποίες σίγουρα είναι πολύ σημαντικές. Με την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη έχουμε μια εκπληκτική σχέση και αυτό είναι ένα ακόμα συν διότι έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό κλίμα το οποίο μας επιτρέπει να δουλεύουμε ευχάριστα και ομαλά.

Έχω την μεγάλη χαρά να δουλεύω με απόφοιτους της Δραματικής Σχολής με τους οποίους ήμασταν και συμμαθητές πριν κάποια χρόνια και γνωριζόμαστε ως άτομα οπότε αυτό βοηθάει αρκετά καθώς είναι σαν να παίρνουμε μαζί την “βάφτιση” στα πράγματα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μια μερίδα του κόσμου σε έχει αγαπήσει αρκετά και για την τηλεοπτική σου παρουσία την περασμένη σεζόν στο σήριαλ Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια. Πως βιώνεις την δημοσιότητα που έχεις λάβει μέχρι στιγμής από το κόσμο;

Στον χώρο που κινούμαστε εμείς οι ηθοποιοί και κάνοντας ένα δύσκολο επάγγελμα η αλήθεια είναι ότι δεν επικεντρωνόμαστε τόσο στην δημοσιότητα για να μπορέσουμε να κρίνουμε αν κάτι είναι επιτυχημένο ή όχι. Πιο πολύ αναζητούμε τις σκηνές μας, κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν και προσπαθούμε κάθε φορά να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε.

Θεωρώ ότι την συγκεκριμένη στιγμή είμαι πολύ πιο έτοιμος απ’ ότι ήμουν στα γυρίσματα της σειράς καθώς τότε ήμουν φοιτητής στο δεύτερο έτος. Από τότε έχω δουλέψει πάρα πολύ και έχω βελτιωθεί σε αρκετά σημεία.

Σε μια περίοδο που τα όρια έχουν στενέψει και οι επαγγελματικές προτάσεις είναι ελάχιστες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ποιο είναι το καλλιτεχνικό σου όνειρο για τα επόμενα χρόνια;

O προσωπικός σου στόχος είναι να να μπορέσεις να ξεφύγεις από την “καραμέλα” που έχει περάσει στη νεολαία ότι δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας στην αγορά και να μπορέσεις να κάνεις όσο πιο πολύ μπορείς παραγωγική την ημέρα σου κάνοντας νέα και δημιουργικά πράγματα για σένα. Ο χώρος απαιτεί στρατιωτική πειθαρχία και πολλή δουλειά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ