Sat. Nov 27th, 2021
Rate this post

Είναι από τους καλλιτέχνες που το κοινό έχει λατρέψει σε μεγάλο βαθμό με επιτυχίες που μέχρι και σήμερα ηχούν δυνατά στ’ αυτιά μας σαν να έχουν μόλις κυκλοφορήσει και οι οποίες έχουν κερδίσει το στοίχημα της διαχρονικότητας.

google.com, pub-6873176564829315, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Οι εμφανίσεις του μέχρι και σήμερα ξεχωρίζουν στις επιλογές του κόσμου ο οποίος τον στηρίζει σε κάθε του καλλιτεχνικό βήμα.

Ο μοναδικός Δημήτρης Κόκοτας με αφορμή τις εμφανίσεις του φέτος το καλοκαίρι σε όλη τη χώρα, μιλάει στον Πάνο Σταματόπουλο και στο Checkinart!

Τι θα δει ο κόσμος από σένα την καλοκαιρινή περίοδο;

Αυτό το καλοκαίρι πραγματοποιώ διάφορες εμφανίσεις σε αρκετά μαγαζιά εντός και εκτός Αττικής κάθε Παρασκευή και Σάββατο συνήθως με το πρόγραμμα να είναι αφιερωμένο στα 90s αλλά και εμπλουτισμένο με κλασσικά κομμάτια. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνουμε και κάποιες εμφανίσεις μαζί με τον Γιώργο Λεμπέση σε κάποιους σταθμούς μέσα στο καλοκαίρι όπως ακριβώς ήταν και η συναυλία που κάναμε στο Αίθριο Θέατρο στην Κηφισιά. Από την άλλη βρίσκομαι σε μια διαδικασία δοκιμής κάποιων νέων κομματιών και ευελπιστώ μέχρι τον Αύγουστο να έχω ένα νέο δισκογραφικό δείγμα προς το κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια έχεις μια αποχή από το δισκογραφικό κομμάτι καθώς δεν έχεις προβεί το τελευταίο διάστημα σε κάποια κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού. Πώς είναι για έναν καλλιτέχνη όπως εσύ να μην έχει δισκογραφικά μια σταθερή παρουσία στα πράγματα; Θεωρείς ότι ο κόσμος ξεχνάει πολύ πιο εύκολα όταν δεν σε βλέπει να βρίσκεσαι στην επικαιρότητα;

Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Ο κόσμος αν δεν ακούσει νέα τραγούδια από σένα και δεν σε δει μέσα στα πράγματα, τότε σίγουρα σε χάνει. Εύχομαι φέτος το καλοκαίρι αυτή η λογική να ανατραπεί και να μπορέσω να κυκλοφορήσω ένα νέο κομμάτι ώστε να έχω και εγώ μια ακολουθία σε αυτό το κομμάτι και να μην υπάρχουν λάθος εντυπώσεις προς το κόσμο. Στη δουλειά μας καλώς ή κακώς είναι ωραίο να κυκλοφορείς νέα κομμάτια και εύχομαι να έχουν όλα αποδοχή από το κοινό.

Πώς κρίνεις το σημερινό μουσικό πεδίο και τα τραγούδια που ακούγονται κατά καιρούς;

Θεωρώ ότι κάθε εποχή έχει τα δικά της κομμάτια και τους δικούς της πρεσβευτές. Σήμερα υπάρχουν πολλά καλά κομμάτια και αξιόλογες φωνές αλλά και φωνές οι οποίες μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους τις οποίες δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις. Θεωρώ ότι σήμερα ο κόσμος ακούει πολλά και ωραία τραγούδια γύρω του με το δικό μας στυλ μουσικής το οποίο είναι το μοντέρνο ελαφρολαϊκό τραγούδι να βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Με ενθουσιάζουν τα ωραία κομμάτια τα οποία πάντα μου άρεσαν και τα τραγουδώ με μεγάλη χαρά.

Έπειτα από μοναδικές επιτυχίες και αξιόλογες συνεργασίες στο ενεργητικό σου, σήμερα ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς για να πεις το ναι σε μια δουλειά;

Είναι πολλοί οι παράμετροι που πρέπει να κοιτάξεις. Αρχικά δίνω βάση στο χώρο τον οποίο θα εμφανιστώ και στη υποστήριξη της εμφάνισης μου από την εκάστοτε επιχείρηση και από κει και πέρα μεγάλη σημασία για μένα έχουν οι συνεργασίες στο χώρο μας, κάτι που πάντα απολαμβάνω και συνεχίζω να κάνω μέχρι και σήμερα. Με τον Γιώργο Λεμπέση έχουμε δουλέψει αρκετές φορές στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία αλλά και τώρα και έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική σχέση μεταξύ μας.

Εν έτη 2019 που οι δουλειές γύρω μας έχουν μειωθεί κατά πολύ, είναι εύκολο να βρεις την λεπτή ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και στην επαγγελματική ζωή;

Kάθε φορά προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω μας και αφού μπορούμε να το επιτύχουμε, τότε είμαστε χαρούμενοι.

Χωράει στη ζωή σου ένα νέο καλλιτεχνικό όνειρο;

Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου λείπουν τα καινούργια τραγούδια και οι επιτυχίες και αυτό συμβαίνει είτε έχεις μια τωρινή επιτυχία είτε μια που έγινε πριν πολλά χρόνια. Πάντα υπάρχει η όρεξη, ο ενθουσιασμός και το όνειρο του τόσο ωραίου τραγουδιού που θα αρέσει σε μένα αλλά και στο κόσμο. Αυτό είναι το ζητούμενο. Αυτή η διαδικασία δεν σταματάει ποτέ και είναι ένα από τα πολύ ωραία κομμάτια της δουλειάς μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ