Sun. Jun 4th, 2023
Rate this post

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο instagram, η Δέσποινα Βανδή παραδέχεται πως δεν φοβάται το πέρασμα του χρόνου.

google.com, pub-6873176564829315, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τα 50α της γενέθλια, η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε: 

View this post on Instagram

Τι γίνεται κορίτσια μου,φοβάστε; Κι εγώ λίγο και θα σας εξηγήσω το γιατί! Πριν λίγες μέρες λοιπόν είχα τη χαρά να γιορτάσω τα γενέθλιά μου! Η φορά που έπαθα κατάθλιψη ήταν όταν έκλεινα τα 25 μου! Είχα πολύ στενοχώρια εκείνη την ημέρα που απομακρυνόμουν από τα 20! Έκτοτε όλα καλά! Τα τελευταία δε χρόνια ευχαριστω το Θεό που με αξιώνει να μεγαλώνω! Ωστόσο λίγο με προβλημάτισαν τη γενέθλιά μου μέρα κάποιοι που με πήρανε για ευχές λέγοντας «πω πω έγινες 50!»με έναν τόνο στη φωνή που φανέρωνε, έναν τρόμο να το πω, μια συμφορά να το πω! Σαν να ήμουν εγώ και τα χρόνια μου ένα σημείο αναφοράς για τη δικη τους ηλικία,για τις δικές τους ζωές! Μία καλή μου φίλη που πέρασε πρόσφατα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας μου είπε-χαριτολογώντας φυσικά- πως της κάθεται λίγο βαρύ το γεγονός ότι έγινα 50 και πως ενώ για τη δικη της περίπτωση υπήρξε θεραπεία , για εμένα δεν υπάρχει τίποτα ώστε να το πάρω και να ξαναγίνω 45! Αχ κορίτσια μου, η ηλικία είναι ένας αριθμός! Δωστε σε αυτόν τον αριθμό αυτό που του αξίζει! Δεν είναι οφειλές προς το δημόσιο, είναι προς τον εαυτό σας! Συμφωνώ πως όταν είσαι μικρός, ο χρόνος έχει την έννοια του άπειρου! Είναι παιχνίδι,είναι μεσημέρια που πρέπει να κάνεις ησυχία, είναι καλοκαίρια,τα πρώτα φλερτ… Μεγαλώνοντας ο χρόνος έχει να κάνει περισσότερο με τα πράγματα που επιθυμήσαμε η έπρεπε να κάνουμε και κάναμε ή δεν κάναμε! Να τελειώσεις το σχολείο,να σπουδάσεις, να βρεις μια καλή δουλειά,να βρεις ένα καλό παιδί να παντρευτείς,να κανεις παιδιά, να τα μεγαλώσεις να,να… Που θέλω να καταλήξω; Στην ομορφιά των χρόνων που διανύω! Εγώ από αυτά τα «να»τελείωσα! Τα τελευταία χρόνια ζω κάνοντας μόνο πράγματα που γεμίζουν την ψυχή μου! Δεν έχω το άγχος να αποδείξω κάτι! Με απασχολεί η προσωπική μου εξέλιξη και το χαμόγελο των παιδιών μου! Να γίνω καλύτερος άνθρωπος,να κατανοώ,να μη θυμώνω,να συγχωρώ,να έχω στόχους,να τολμώ,να δουλεύω με χαρά,να παίζω,να χορεύω,να συγκινούμαι,να γελάω ,να ονειρεύομαι! Η ηλικία έχει να κάνει με τη διάθεση μας για ζωή! Με την ενέργεια μας! Όσο μεγαλώνω τόσο μεγαλώνει κι αυτή! Κι όσο θα έχω ένα δικο μου «να» να ξεπηδάει από μέσα μου,θα είμαι ευτυχισμένη! Ας το καλό!Με ταραξατε,μέρα που ήταν,μεγάλη γυναίκα!!!

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Πηγή: yupiii.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.
Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε.
Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.