Mon. Aug 8th, 2022
Rate this post

Ανήκει στο νέο αίμα των ηθοποιών οι οποίοι ξεχωρίζουν αποκλειστικά από τη δουλειά τους και για την ευγενική τους στάση απέναντι στα πράγματα.

google.com, pub-6873176564829315, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Μέχρι και σήμερα έχει πραγματοποιήσει μοναδικές συνεργασίες και συμμετοχές σε αξιόλογες δουλειές στο θέατρο και στη τηλεόραση, παρουσιάζοντας κάθε φορά στο κόσμο κάτι το διαφορετικό.

Η Λένα Δροσάκη με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας” σε όλη την Ελλάδα, μιλάει στον Πάνο Σταματόπουλο και στο Checkinart, για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα!

Φέτος το καλοκαίρι βρίσκεσαι σε ρυθμούς περιοδείας με το έργο “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας” σε όλη την Ελλάδα. Πώς νιώθεις για αυτό το νέο βήμα;

Eίμαι πολύ χαρούμενη για την συμμετοχή μου σε αυτή τη δουλειά αλλά παράλληλα νιώθω και μεγάλη αγωνία.

Tι σε έκανε να πεις το ναι σε αυτή τη δουλειά;

Δέχτηκα κατευθείαν αυτή τη πρόταση διότι όλοι οι συντελεστές είναι αξιόλογοι και ο καθένας μοναδικός στο είδος και λόγω του έργου το οποίο είναι πραγματικά θαυμάσιο.

Τι κρατάς από την μέχρι τώρα συνεργασία σου με τον Αιμίλιο Χειλάκη, την Αθηνά Μαξίμου και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη;

Eίμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη γι΄αυτή τη συνεργασία. Είναι ωραίο να δουλεύεις με ανθρώπους που περνάς καλά μαζί τους και πέρα από την δουλειά, να είναι καλοί και αξιόλογοι άνθρωποι. Ποντάρω πάντα πολύ στις συνεργασίες που κάνω.


Την φετινή σεζόν σε είδαμε και στη μικρή οθόνη στο Ου Φονεύσεις στο Open Tv μαζί με τον Πάνο Κοκκινόπουλο και με συμπρωταγωνιστή σου τον Νίκο Ψαρρά. Πώς ήταν για σένα αυτή η εμπειρία τηλεοπτικά;

Όταν κάνω τέτοιες συνεργασίες, είμαι σαν το παιδάκι που αποζητάει όλο το μεσημέρι ένα παγωτό και το απόγευμα τελικά το απολαμβάνει. Για μένα αυτό είναι το ζητούμενο. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος κρατάει ένα σταθερό ύφος και επίπεδο στις δουλειές που κάνει σαν να δουλεύει για μια ταινία καθώς τα γυρίσματα δεν είναι σε γρήγορους ρυθμούς και δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, κάτι που στις μέρες μας δεν είναι δεδομένο καθώς οι ρυθμοί είναι αρκετά γρήγοροι. Ήταν ένα σπουδαίο μάθημα για μένα και μια δουλειά που επιβραβεύτηκε από το κόσμο όπως και οι προηγούμενες δουλειές του Π. Κοκκινόπουλου.

Πώς βλέπεις το τηλεοπτικό πεδίο του σήμερα με την μυθοπλασία να επανέρχεται σιγά σιγά πιο ενεργή στους δέκτες μας;

H ελληνική τηλεόραση έχει αρχίσει και κάνει πολύ ωραίες δουλειές όπως είναι το Μην αρχίζεις την Μουρμούρα στο οποίο έκανα μια συμμετοχή σε κάποιες σκηνές με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και στηρίζει δυναμικά την μυθοπλασία, κάτι που είναι πολύ ελπιδοφόρο για όλους μας. Τον χειμώνα που μας έρχεται θα βρίσκομαι σε μια ακόμη όμορφη παραγωγή στη τηλεόραση με τίτλο “Έρωτας Μετά” στον Αlpha για την οποία είμαι πολύ χαρούμενη. Όταν βλέπω να γίνονται τόσο ωραίες δουλειές, γεμίζω μέσα μου από χαρά και νιώθω μεγάλη τύχη για την συμμετοχή μου σε αυτές.

Εν έτη 2019 τι είναι αυτό που σε γοητεύει ακόμα στο επάγγελμα σου;

Όταν βλέπω ανθρώπους της δουλειάς να ασχολούνται ενεργά με αυτή και να την αγαπούν, τότε τους θαυμάζω και θέλω να συνεργάζομαι μαζί τους διότι κερδίζω αρκετά.

Πόσο πολύ σε απασχόλησε η ταμπέλα και η κατηγοριοποίηση την οποία μπορεί να βιώσεις από κάποια άτομα του χώρου σε ένα συγκεκριμένο είδος στη δουλειά σου;

Είναι κάτι που δεν με απασχόλησε στιγμή. Θέλω να δοκιμαστώ σε όλα διότι αν δεν το κάνω, δεν μπορώ να δω μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητες μου αλλά και για να μην νιώθω στάσιμη σε κάτι. Μου αρέσει πολύ το εναλλασσόμενο ρεπερτόριο για να υπάρχει ένα ενδιαφέρον σε αυτό που κάνω αλλά και για τις νέες γνωριμίες που κάνεις στη δουλειά μας. Θεωρώ ότι αν είμαστε εμμονικά κλειστοί σε κάτι και θέλουμε να κρατήσουμε μια συγκεκριμένη εικόνα προς τα έξω, τότε αυτό το κομμάτι μέσα μας μαραζώνει και δεν αναπτύσσεται σωστά.

Στις μέρες μας συνεχίζεις να ονειρεύεσαι νέα πράγματα στο χώρο όπως νέες συνεργασίες αλλά και ρόλους;

Το ζητούμενο μου ακόμα είναι να κάνω ωραίες συνεργασίες και να μην αναρωτιέμαι γιατί υπάρχω σε μια δουλειά. Θέλω να λέω τι όμορφα που είναι που βρίσκομαι σε αυτή τη παράσταση μαζί με τον Αιμίλιο , την Αθηνά και τον Βλαδίμηρο και κάνουμε ένα τόσο σπουδαίο έργο. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο έργο με τρεις παράλληλες ιστορίες από άλλους κόσμους. Το σημαντικό σε κάθε δυσκολία, είναι να ενωνόμαστε ως ομάδα και να την λύνουμε και όχι να ρίχνουμε το φταίξιμο στον άλλον.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Ξεκινάω άμεσα γυρίσματα για το Έρωτας Μετά στον Alpha και το χειμώνα θα επαναληφθεί η παράσταση μας στο Θέατρο Βεάκη. Προσπαθώ πάντα να είμαι αισιόδοξη και να σκέφτομαι ότι αυτό που επιθυμώ, κάποια στιγμή θα έρθει στο δρόμο μου, κάτι που όντως γίνεται αν το πιστέψεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ