Fri. Mar 31st, 2023
Rate this post

ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ IQ TEST 

IQ 198 (ΑΙΝΣΤΑΙΝ 160)

Είναι ο Δρ Ευάγγελος Κατσιούλης – Ψυχίατρος

Με βαθμολογία 198, ο Ευάγγελος Κατσιούλης, MD, MSc, MA, PhD, έχει το υψηλότερο δοκιμασμένο IQ στον κόσμο, σύμφωνα με τον World Genius Directory. Ο Έλληνας ψυχίατρος έχει επίσης πτυχία φιλοσοφίας και τεχνολογίας ιατρικής έρευνας.

google.com, pub-6873176564829315, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Όσο για το αν η ευφυΐα έχει σχέση με το μορφωτικό επίπεδο, ο κ Κατσιούλης διευκρίνισε: «Σίγουρα ο ίδιος δεν είμαι ο άνθρωπος με τις περισσότερες σπουδές στον κόσμο. Αυτό που μετράει είναι η ταχύτητα και το βάθος των πληροφοριών που μπορεί να επεξεργαστεί κάποιος».

Μπορείτε να ανακαλύψετε τον Δρ Ευάγγελος Κατσιούλης εδώ:

Youtube

FACEBOOK

PERSONAL SITE

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

Ποιος έχει το υψηλότερο IQ;
Η νοημοσύνη είναι ένα είδος  που φαίνεται ότι θα ήταν δύσκολο να μετρηθεί, και η αλήθεια είναι, ότι είναι. Αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να γοητευόμαστε από διάφορα τεστ νοημοσύνης που προσπαθούν να αποδώσουν μια αριθμητική τιμή στο πόσο έξυπνοι είμαστε – και προσπαθώντας να καταλάβουμε ποιος έχει το υψηλότερο IQ στον κόσμο.

Αν και δεν υπάρχει «τυπική» δοκιμή αποτελέσματος νοημοσύνης (IQ), η βαθμολογία τείνει να είναι παρόμοια στις διάφορες εκδόσεις, με το 100 να θεωρείται ο «μέσος»όρος IQ και οτιδήποτε άλλο 140 ή παραπάνω θεωρείται περιοχή ιδιοφυίας. Και παρόλο που οι νέες δοκιμές και οι αναθεωρήσεις των υφιστάμενων δοκιμών έχουν έρθει και έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια, υπάρχουν λίγα που χρησιμοποιούνται πιο συχνά σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των Wechsler Adult Intelligence Scale, Stanford-Binet Intelligence Scale και Peabody Individual Achievement Test. Εκτός από τις δοκιμές, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένων συναισθηματικών, μουσικών, οπτικών-χωρικών, φυσικών και γλωσσικών-λεκτικών.

Σχετικά με τον Αινστάιν,  αν και το IQ του αναφέρεται συνήθως ως 160, αυτό είναι απλώς μια εκτίμηση. είναι απίθανο να έκανε ποτέ τεστ IQ κατά τη διάρκεια της ζωής του. Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι οι δοκιμές IQ είναι σχετικά πρόσφατες εφευρέσεις, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε οριστικά ποιος έχει το υψηλότερο IQ όλων των εποχών.

By Giorgos Nikolaidis

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. "Η τέχνη είναι ένα ψέμα που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την αλήθεια." Πάμπλο Πικάσο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΙXNEΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ - CheckinArt.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.
Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε.
Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.