Wed. Mar 22nd, 2023
Rate this post

Με συγκίνησε μια αναφορά για τον Keanu Reeves .

google.com, pub-6873176564829315, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Δεν αγγίζει ανθρώπους όταν βγάζει φωτογραφίες και είναι πολύ αγνό για αυτόν τον κόσμο.

Ο Κιάνου Ριβς είναι ο ωραιότερος άνθρωπος στον κόσμο και είμαστε τυχεροί που υπάρχει. Και παρόλο που άλλοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ παρόμοιου διαμετρήματος πιστεύουν ότι η ιδιότητά τους τους απαλλάσσει από πολλά βαρετά καθημερινά πράγματα, ο 56χρονος ηθοποιός εξακολουθεί να δέχεται ευτυχώς να βγάζει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.

Κάποιος, ωστόσο, επεσήμανε μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια για τον Κιάνου που ποζάρει μαζί μας τους κοινούς θνητούς. Τα χέρια του που αιωρούνται.

Ο Κιάνου Ριβς, ένας Καναδός ηθοποιός γνωστός για την αρχοντιά του στην κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ, είναι τόσο ταπεινός, προσγειωμένος και με καλούς τρόπους που δεν διστάζει να μοιραστεί την επιτυχία του με τους συν-ηθοποιούς και το συνεργείο των ταινιών του.

Ο ευγενικός αστέρας χάρισε τα περισσότερα από τα κέρδη του από την τριλογία υπερπαραγωγής The Matrix στην ομάδα ειδικών εφέ και κοστουμιών της ταινίας επειδή ένιωθε ότι ήταν οι πραγματικοί ήρωες της ταινίας. Έδωσε επίσης την ευκαιρία να κερδίσει εκατομμύρια μόνο και μόνο για να μπορέσει η ομάδα παραγωγής του να αντέξει οικονομικά διάσημους ηθοποιούς για τις ταινίες του όπως ο Al Pacino για το The Devil’s Advocate και ο Gene Hackman για το The Replacement.

Τώρα, είναι διάσημος στο Διαδίκτυο ως ερημίτης που προσπαθεί να μείνει μακριά από τα μέσα ενημέρωσης και του αρέσει ο χορός στην αίθουσα χορού και το σερφ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Πρέπει να πω ότι ο Κιάνου Ριβς είναι η πιο ταπεινή διασημότητα που έχω δει ποτέ. Είναι ένας αληθινός κύριος. Ποια είναι η γνώμη σου για αυτόν; Σχολιάστε παρακάτω.

Πηγή : facebook-unprofessional madman

By Giorgos Nikolaidis

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. "Η τέχνη είναι ένα ψέμα που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την αλήθεια." Πάμπλο Πικάσο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΙXNEΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ - CheckinArt.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.
Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε.
Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.