Ένα όχημα.
Δύο ακραία σημεία της γης και ένας ικανότατος χειριστής FPV DRONE.
Από το τσουχτερό κρύο του Levi, Φινλανδία, μέχρι τη ζέστη της ερήμου Liwa, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Παρακολουθήστε τον Johnny FPV να αντιμετωπίζει το πλήρως ηλεκτρικό Taycan Cross Turismo σε αυτή την επική παγκόσμια περικοπή μεταξύ -30°C και +30°C, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Emmy σκηνοθέτη, Nick Schrunk.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο JOHNNY FPV
Ο Johnny FPV ή Johnny Schaer είναι ένας πιλότος FPV που έφτασε στo προσκήνιο περίπου την ίδια στιγμή που ξεκίνησε το Drone Racing League (DRL) το 2015. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα που βασίζεται στο Drone Champions League (DCL) που εδρεύει στην Ευρώπη.
Έχει δουλέψει σε άπειρα διαφημιστικά και φίλμς. Ένα μικρό δείγμα της δουλειάς του στο RED NOTICE του NETFLIX που γυρίστηκε στη Ρώμη.
ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ
Για να τραβήξει το βίντεο, ο Johnny χρησιμοποίησε ένα drone που χτίστηκε γύρω από το πλαίσιο AstroX X5 Freestyle Frame (έκδοση JohnnyFPV, προφανώς) με GoPro Hero 7. Δεν διαθέτει GPS, χωρίς gimbal, καμία σταθεροποίηση, καμία αποφυγή σύγκρουσης, κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που κάνουν τα πιο εμπορικά drones προβλέψιμα και εύκολα να πετάξουν.
ΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Χρησιμοποιήθηκε το Taycan Turbo Cross Turismo – Συνδυασμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: 25,9 – 22,6 (WLTP), 28,7 (NEDC); Συνδυασμένη εμβέλεια σε km: 395 – 452 (WLTP), Range City σε km: 438 – 510 (WLTP); Εκπομπές CO2 συνδυασμένες σε g/km: 0 (WLTP), 0 (NEDC).
ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ
PART1
PART2