Tue. May 30th, 2023
Rate this post

Το νέο ραντεβού με την ενημέρωση, για ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, έρχεται φέτος την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στις αίθουσες Kallirhoe και Alexander του Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28), 100 μέτρα από το Σταθμό Μετρό της Ακρόπολης. 

google.com, pub-6873176564829315, DIRECT, f08c47fec0942fa0

PRE-EVENT: 11πμ-12μμ | ΑΙΘΟΥΣΑ ALEXANDER
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ CANON – FUJIFILM – NIKON – SONY

Με συνολική διάρκεια εξήντα (60) μόνο λεπτών, το PRE-EVENT του 9ου Photonet Special Day φιλοδοξεί να προσφέρει δωρεάν στο θεατή του μια πλήρη εικόνα για τα πιο hot προϊόντα της αγοράς αυτή τη στιγμή. 

 • Για να παρακολουθήσετε τις παρουσιάσεις του PRE-EVENT, πρέπει να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας κάνοντας προεγγραφή στη φόρμα συμμετοχής του event. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι την εξάντληση των διαθέσιμων θέσεων.
 • Οι εκπρόσωποι των τεσσάρων (4) εταιριών θα πραγματοποιήσουν ισάριθμες παρουσιάσεις διάρκειας δεκαπέντε (15) λεπτών έκαστη, οι οποίες θα εστιάζουν στο σημαντικότερο νέο μοντέλο κάθε μίας από αυτές.
 • Για λόγους οικονομίας χρόνου, οι παρουσιάσεις δεν θα συνοδεύονται από Q&A sessions. Όλες οι ερωτήσεις, απορίες κ.ο.κ. όσων παρακολουθήσουν το PRE-EVENT μπορούν να τεθούν διεξοδικά και τετ-α-τετ με τα στελέχη των εταιριών αμέσως μετά, κατά τη διάρκεια του MAIN EVENT.
 • Αναλυτικά θα μιλήσουν (με αλφαβητική σειρά εταιριών):

Φώτης Ρέλλιας, Country Director & Area Manager B2C Greece, Canon Europa N.V. Greece Office | Canon EOS R6 MΑRK II

Βαγγέλης Ψαθάς, Υπεύθυνος Επαγγελματικής Φωτογραφίας Fujifilm Hellas | Fujiflm XT 5

Πέτρος Χανδρινός, Υπεύθυνος Επαγγελματικών Προϊόντων Nikon της Δαμκαλίδης Α.Ε. | Νikon Ζ9 & τεχνολογίες Νikon

Στασινός Στασινός, Product Manager Digital Imaging, Sony Europe B.V. Greek Branch | Sony Alpha 7R V


MAIN EVENT: 11πμ-7μμ | ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑLLIRHOE
TOUCH & FEEL ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ | ΜΕΕΤ & GREET ME ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΕΤΩΝ | ΖΩΝΤΑΝΟ PODCAST TOY PHOTO CONTEST |ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΗΤΩΝ ΔΙΑΓ/ΜΟΥ “ΥΟUR BEST PHOTO 2022”

Στο MAIN EVENT, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία:

 • Να δουν από κοντά και να αλληλεπιδράσουν (touch & feel) με τα τελευταία μοντέλα του Imaging.
 • Να γνωρίσουν νέες υπηρεσίες και παροχές που προσφέρονται από τις συμμετέχουσες εταιρίες.
 • Να έχουν άμεση επικοινωνία, με άνεση χρόνου, με τα στελέχη όλων των συμμετεχουσών εταιριών, προκειμένου να λάβουν: α) αναλυτικές απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία τους (είτε αυτή θα προκύψει στο PRE-EVENT είτε είναι προϋπάρχουσα) και β) προσφορές για τις νέες αγορές τους.
 • Να παρακολουθήσουν από κοντά, στη 1μμ, την τελετή απονομής τιμητικών πλακετών (θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Alexander) σε τέσσερις (4) σημαντικές προσωπικότητες του χώρου της φωτογραφίας, με πολυετή και επιτυχή πορεία στο χώρο. Φέτος έχουν επιλεγεί (με αλφαβητική σειρά παράθεσης) οι: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ, ΑΛΙΝΤΑ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ. Αναλυτικές πληροφορίες για κάθε ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα του 9ου Photonet Special Day θα βρείτε με ένα κλικ εδώ!
 • Nα συμμετέχουν, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε εδώ, από τις 3μμ ως τις 4μμ (και πάλι στην αίθουσα Alexander) σε ένα πρωτότυπο εγχείρημα των συνδημιουργών του Photo Contest (διάβαζε: της μεγαλύτερης ελληνικής φωτογραφικής κοινότητας!) Δημήτρη Βακρινού και Γιώργου Μασχαλίδη να παρουσιάσουν ένα Podcast επεισόδιο με guest το παριστάμενο κοινό! Οι συνεργάτες μας θα μιλήσουν για τη φωτογραφία, το επάγγελμα του φωτογράφου, το freelancing και γενικά θα προσπαθήσουν να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία σας!
 • Να ενημερωθούν ζωντανά, στην ίδια αίθουσα, αμέσως μετά τις 4μμ, για τους νικητές του μεγάλου διαγωνισμού μας “Your Best Photo 2022”, συζητώντας παράλληλα με τα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού!

POST-EVENT: 6μμ-7μμ | ΑΙΘΟΥΣΑ ALEXANDER 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: STREET PHOTOGRAPHY | ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & KINHMATOΓΡΑΦΙΑ ME DRONE

Το 9ο Photonet Special Day θα ολοκληρωθεί με δύο πολύ δωρεάν ενδιαφέροντα σεμινάρια!

 • Για να παρακολουθήσετε ένα (1) ή και τα δύο (2) από τα σεμινάρια του POST-EVENT, πρέπει να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας κάνοντας προεγγραφή στη φόρμα συμμετοχής του event. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι την εξάντληση των διαθέσιμων θέσεων.
 • Θα είναι διάρκειας τριάντα (30) λεπτών το καθένα.
 • Η συμμετοχή σε αυτά είναι δωρεάν μέσω προεγγραφής.

6μμ – 6:30μμ: STREET PHOTOGRAPHY

Οι τεχνικές και η φιλοσοφία της φωτογραφίας δρόμου


Για τους λάτρεις της φωτογραφίας δρόμου και του απροσδόκητου, ο εισηγητής του σεμιναρίου, φωτογράφος, Αmbassador της Fujifilm Hellas και συνεργάτης του Photonet Ανδρέας Καμουτσής μυεί τους συμμετέχοντες στα μυστικά της σε ένα μοναδικό και περιεκτικό αυτοτελές σεμινάριο.

Θα παρουσιαστούν τόσο οι τεχνικές όσο και η φιλοσοφία γύρω από τη φωτογραφία στον δρόμο. Μέσα από αναλυτικά παραδείγματα και διάφορα tips, οι συμμετέχοντες θα επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε ένα από τα πιο δύσκολα είδη φωτογραφίας και θα εμπνευστούν μέσα από την πλούσια εμπειρία και δουλειά του εισηγητή.

“Το να κοιτάς με το να βλέπεις είναι δύο διαφορετικά πράγματα – σημασία έχει η σχέση με το θέμα μας” είχε πει ο Christofer Agou. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη λοιπόν: κάθε στιγμή κρύβει μια φωτογραφία!

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

Ο Ανδρέας Καμουτσής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, το 1979. Σπούδασε πληροφορική και εργάστηκε στον τομέα αυτό ως το 2013. Έκτοτε τον κέρδισε η Τέχνη της Φωτογραφίας, την οποία ασκεί έως σήμερα επαγγελματικά. Παραδίδει μαθήματα φωτογραφίας δρόμου, τα οποία διοργανώνει ο ίδιος ή σε συνεργασία με σχολές φωτογραφίας. Είναι από το 2016 επίσημος φωτογράφος, Χ-Photographer – Ambassador της Fujifilm Hellas. Πολλές φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα, εφημερίδες, περιοδικά και στο διαδίκτυο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει παρουσιάσει το φωτογραφικό του έργο σε ομιλίες και προβολές σε πολλές πόλεις στην Ελλάδα. Η ανάδειξη των συναισθημάτων και το μυστήριο σε συνδυασμό με την απλότητα και την αρμονία αποτελούν τον πρωταρχικό του στόχο σε κάθε φωτογραφία. Ο τρόπος που φωτογραφίζει δηλώνει μια προσπάθεια προσωπικής προσαρμογής στις κοινωνικές διαφοροποιήσεις των καιρών μας.

6:30μμ – 7μμ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ DRONE

World UAV Federation x M21 FILMSΗ αξιοποίηση των drones στην σύγχρονη φωτογραφία & κινηματογραφία (Flash Presentation)O Εισηγητής 
Μωρίς Γκορμεζάνος (WUAVF Drone Cinematography Advisor, Ιδρυτής & Υπεύθυνος
Παραγωγής της M21 FILMS
θα ξεκινήσει την παρουσίαση με μία ανασκόπηση των τελευταίων εξελίξεων στον κλάδο της εναέριας φωτογραφίας και κινηματογραφίας, συμπεριλαμβανομένης της
σύζευξης FPV drones και κινηματογραφικού εξοπλισμού σε οπτικοακουστικές παραγωγές μεγάλου προϋπολογισμού.

Στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση των εξειδικευμένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων εναέριας εικονοληψίας της WUAVF Hellas, “Drone Photography & Videography” και “Drone Cinematography Masterclass”, καθώς και της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ WUAVF Hellas και της εταιρίας παραγωγήςM21 FILMS. Ο σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η παροχή υπηρεσιών δημιουργίας
εξατομικευμένου οπτικοακουστικού περιεχομένου σε εταιρικούς πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τέλος, θα πραγματοποιηθεί σύντομη προβολή του κοινού επαγγελματικού χαρτοφυλακίου (showreel) των δύο εταιριών.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

Μωρίς Γκορμεζάνος είναι o Ιδρυτής και Υπεύθυνος Παραγωγής της M21 FILMS, εταιρίας παραγωγής διαφημιστικών, δημιουργικού περιεχομένου και ψυχαγωγικών πολυμέσων με έδρα την Αθήνα, η οποία παρέχει τις υπηρεσίες της σε πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι κάτοχος πτυχίου BSc (Hons) στην Παραγωγή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του Πανεπιστημίου του York, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως μαθητευόμενος βοηθός οπερατέρ σε ταινίες μυθοπλασίας μεγάλου μήκους, όπως “Ρόζα της Σμύρνης” (Αργοναύτες Α.Ε., 2016) και “Τζαμάικα” (View Master Films Α.Ε., 2017) και στην ομάδα του βραβευμένου Διευθυντή Φωτογραφίας Woo-Hyung Kim στην συμπαραγωγή των BBC και AMC, “The Little Drummer Girl” (2018).

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ως διευθυντής φωτογραφίας και οπερατέρ, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ταινίες μυθοπλασίας μικρού μήκους, σειρές ντοκιμαντέρ όπως “Βίοι Παράλληλοι” (2018-2019) για την ΕΡΤ2, καθώς και διαφημιστικές και προωθητικές ταινίες για ένα ευρύ φάσμα πελατολογίου.

Η επαγγελματική του εμπειρία, σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για την οπτικοακουστική αφήγηση και τα εναέρια (drone) μέσα κινηματογράφησης, οδήγησαν στον διορισμό του ως Συμβούλου Εναέριας Κινηματογράφησης για το Ελληνικό Παράρτημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (World UAV Federation).

LIVE BLOGGING ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ EVENT

To 9ο Photonet Special Day φιλοξενείται στην Αθήνα, αλλά αγκαλιάζει το φωτογραφόφιλο κοινό τόσο σε ολόκληρη την Ελλάδα όσο και στον ελληνισμό όπου γης!

 • Καθόλη τη διάρκειά του στο site μας αλλά και στις σελίδες μας στα social media θα υπάρχει διαρκής ροή πληροφόρησης, με ειδήσεις, φωτογραφίες και video που θα σας ενημερώνουν για όλα όσα θα συμβούν.
 • Φυσικά περιμένουμε με χαρά και τη σχετική συμβολή όλων όσων θα βιώσουν την εμπειρία του event ζωντανά και από μέσα: χρησιμοποιήστε το hashtag #PhotonetSpecialDay για κάθε δική σας ανάρτηση, ιστορία, φωτογραφία, video κ.ο.κ. σε Twitter, Facebook, ΙnstagramLinkedin.
 • Όσες μας αρέσουν περισσότερο, θα κοινοποιηθούν στο feed του live blogging του event!
 • Πάρτε μια πρώτη γεύση από όσα θα δείτε στο live blogging του 9ου Photonet Special Day, βλέποντας όλα όσα καταγράψαμε στο αντίστοιχο live blogging του πρόσφατου Photonet Studies Day.

ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ


H παράθεση των εταιριών γίνεται με αλφαβητική σειρά:


ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!


 • Η δωρεάν είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του 9ου Photonet Special Day (PRE-EVENT, MAIN EVENT, POST EVENT) εξασφαλίζεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής σας προεγγραφής σε αυτό!
 • Συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα συμμετοχής θα λάβετε απευθείας στο email σας τη σχετική πρόσκληση εισόδου (αν δεν βλέπετε το μήνυμά μας, παρακαλούμε ελέγξτε το φάκελο Spam ή το φάκελο Aνεπιθύμητης αλληλογραφίας).
 • Η πρόσκληση αυτή ισχύει για ένα (1) άτομο, είναι προσωπική και θα πρέπει να την έχετε μαζί σας (σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή) για να εξασφαλίσετε τη δωρεάν είσοδό σας στο event και τις εκδηλώσεις του.
 • Για τις διαθέσιμες θέσεις τόσο στις εταιρικές παρουσιάσεις του PRE-EVENT όσο και στα σεμινάρια του POST-EVENT θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι την εξάντλησή τους.

Web: www.AndreasKamoutsis.gr | Insta: www.instagram.com/andreas_kamoutsis


6:30μμ – 7μμ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ DRONE
World UAV Federation x M21 FILMSΗ αξιοποίηση των drones στην σύγχρονη φωτογραφία & κινηματογραφία (Flash Presentation)


O Εισηγητής 
Μωρίς Γκορμεζάνος (WUAVF Drone Cinematography Advisor, Ιδρυτής & Υπεύθυνος
Παραγωγής της M21 FILMS
θα ξεκινήσει την παρουσίαση με μία ανασκόπηση των τελευταίων εξελίξεων στον κλάδο της εναέριας φωτογραφίας και κινηματογραφίας, συμπεριλαμβανομένης της
σύζευξης FPV drones και κινηματογραφικού εξοπλισμού σε οπτικοακουστικές παραγωγές μεγάλου προϋπολογισμού.

Στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση των εξειδικευμένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων εναέριας εικονοληψίας της WUAVF Hellas, “Drone Photography & Videography” και “Drone Cinematography Masterclass”, καθώς και της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ WUAVF Hellas και της εταιρίας παραγωγήςM21 FILMS. Ο σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η παροχή υπηρεσιών δημιουργίας
εξατομικευμένου οπτικοακουστικού περιεχομένου σε εταιρικούς πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τέλος, θα πραγματοποιηθεί σύντομη προβολή του κοινού επαγγελματικού χαρτοφυλακίου (showreel) των δύο εταιριών.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

Μωρίς Γκορμεζάνος είναι o Ιδρυτής και Υπεύθυνος Παραγωγής της M21 FILMS, εταιρίας παραγωγής διαφημιστικών, δημιουργικού περιεχομένου και ψυχαγωγικών πολυμέσων με έδρα την Αθήνα, η οποία παρέχει τις υπηρεσίες της σε πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι κάτοχος πτυχίου BSc (Hons) στην Παραγωγή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του Πανεπιστημίου του York, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως μαθητευόμενος βοηθός οπερατέρ σε ταινίες μυθοπλασίας μεγάλου μήκους, όπως “Ρόζα της Σμύρνης” (Αργοναύτες Α.Ε., 2016) και “Τζαμάικα” (View Master Films Α.Ε., 2017) και στην ομάδα του βραβευμένου Διευθυντή Φωτογραφίας Woo-Hyung Kim στην συμπαραγωγή των BBC και AMC, “The Little Drummer Girl” (2018).

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ως διευθυντής φωτογραφίας και οπερατέρ, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ταινίες μυθοπλασίας μικρού μήκους, σειρές ντοκιμαντέρ όπως “Βίοι Παράλληλοι” (2018-2019) για την ΕΡΤ2, καθώς και διαφημιστικές και προωθητικές ταινίες για ένα ευρύ φάσμα πελατολογίου.

Η επαγγελματική του εμπειρία, σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για την οπτικοακουστική αφήγηση και τα εναέρια (drone) μέσα κινηματογράφησης, οδήγησαν στον διορισμό του ως Συμβούλου Εναέριας Κινηματογράφησης για το Ελληνικό Παράρτημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (World UAV Federation).


LIVE BLOGGING ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ EVENT

To 9ο Photonet Special Day φιλοξενείται στην Αθήνα, αλλά αγκαλιάζει το φωτογραφόφιλο κοινό τόσο σε ολόκληρη την Ελλάδα όσο και στον ελληνισμό όπου γης!

 • Καθόλη τη διάρκειά του στο site μας αλλά και στις σελίδες μας στα social media θα υπάρχει διαρκής ροή πληροφόρησης, με ειδήσεις, φωτογραφίες και video που θα σας ενημερώνουν για όλα όσα θα συμβούν.
 • Φυσικά περιμένουμε με χαρά και τη σχετική συμβολή όλων όσων θα βιώσουν την εμπειρία του event ζωντανά και από μέσα: χρησιμοποιήστε το hashtag #PhotonetSpecialDay για κάθε δική σας ανάρτηση, ιστορία, φωτογραφία, video κ.ο.κ. σε Twitter, Facebook, ΙnstagramLinkedin.
 • Όσες μας αρέσουν περισσότερο, θα κοινοποιηθούν στο feed του live blogging του event!
 • Πάρτε μια πρώτη γεύση από όσα θα δείτε στο live blogging του 9ου Photonet Special Day, βλέποντας όλα όσα καταγράψαμε στο αντίστοιχο live blogging του πρόσφατου Photonet Studies Day.

ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ


H παράθεση των εταιριών γίνεται με αλφαβητική σειρά:


ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!


 • Η δωρεάν είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του 9ου Photonet Special Day (PRE-EVENT, MAIN EVENT, POST EVENT) εξασφαλίζεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής σας προεγγραφής σε αυτό!
 • Συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα συμμετοχής θα λάβετε απευθείας στο email σας τη σχετική πρόσκληση εισόδου (αν δεν βλέπετε το μήνυμά μας, παρακαλούμε ελέγξτε το φάκελο Spam ή το φάκελο Aνεπιθύμητης αλληλογραφίας).
 • Η πρόσκληση αυτή ισχύει για ένα (1) άτομο, είναι προσωπική και θα πρέπει να την έχετε μαζί σας (σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή) για να εξασφαλίσετε τη δωρεάν είσοδό σας στο event και τις εκδηλώσεις του.
 • Για τις διαθέσιμες θέσεις τόσο στις εταιρικές παρουσιάσεις του PRE-EVENT όσο και στα σεμινάρια του POST-EVENT θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι την εξάντλησή τους.

By Giorgos Nikolaidis

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. "Η τέχνη είναι ένα ψέμα που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την αλήθεια." Πάμπλο Πικάσο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΙXNEΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ - CheckinArt.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.
Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε.
Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.