Sat. Sep 30th, 2023
Rate this post

Το πλοίο σκουριάζει, αλλά εμείς θα το ταξιδέψουμε ξανά

Γιάννης Λεβεντίδης, Υποψήφιος Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών με το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη ρήξη.

🔴 Πρώτη φορά Ρήξη – Όλα μπορούν να είναι αλλιώς!

 

google.com, pub-6873176564829315, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

     ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΛΕΒΕΝΤΙΔΗΣ

                            Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών

της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σπουδές: Αποφοίτησα από το Τμήμα Μαθηματικών του ΕΚΠΑ με Άριστα. Συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στα Καθαρά Μαθηματικά από όπου και αποφοίτησα με διάκριση και βραβείο Lionel Cooper. Κατόπιν απέκτησα το Διδακτορικό μου δίπλωμα στη Μαθηματική Θεωρία Ελέγχου από το City University London.

Σταδιοδρομία:

Διορίστηκα στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ ως Λέκτορας και στη συνέχεια έγινα Επίκουρος καθ., αναπληρωτής καθ. και σήμερα είμαι Καθηγητής στον Τομέα Μαθηματικών και Πληροφορικής όλα στο ίδιο Τμήμα και Ίδρυμα, στο οποίο διατέλεσα επίσης Διευθυντής Τομέα. Είμαι επισκέπτης Καθηγητής του Πανεπιστημίου City του Λονδίνου. Κατά το παρελθόν υπήρξα Marie Curie Senior Research Fellow, καθώς επίσης και Research Fellow του Πανεπιστημίου City του Λονδίνου. Επιπλέον, έχω εργαστεί ως σύμβουλος Διοίκησης στην Τράπεζα Eurobank, την Planet SA και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και έχω εργαστεί (C.R.O.) στις τράπεζες TBank και Aspis Bank. Επιπλέον, έχω εργαστεί ως σύμβουλος Διοίκησης στις  Εθνική Τράπεζα (σε συνεργασία με την Planet SA και την McKinsey & Co). Ακόμη, έχω εργαστεί ως Project Manager σε έργα αναδιάρθρωσης τραπεζικών οργανισμών, όπως και Σύμβουλος σε έργα σχετικά με τη Διαχείριση Κινδύνου. Υπήρξα εμπειρογνώμων και σύμβουλος σε τράπεζες και επαγγελματικούς οργανισμούς για αναλογιστικές μελέτες καθώς και για θέματα ασφαλίσεων και πρόσφατα συνεργάζομαι ως  συμβουλoς διοίκησης στην Attica Bank. Τέλος εχω αναπτύξει συγγραφική και πολιτική δραστηριότητα σε θέματα Οικονομίας, και διατελώ τομεάρχης Οικονομίας στον πολιτικό φορέα ΜΕΡΑ25 καθώς και μέλος του πολιτικού γραφείου του Γιανη Βαρουφάκη.

Εκπαιδευτική δραστηριότητα:

Διδάσκω Μαθηματικά στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, καθώς και εξειδικευμένα μαθήματα Πληροφορικής. Επίσης, διδάσκω μαθήματα σε μεταπτυχιακό επίπεδο όπως Ποσοτικές Μέθοδοι, Risk Management, Χρηματοοικονομικά, τα οποία υποστηρίζονται εργαστηριακά από το εργαστήριο Πληροφορικής. Κατέχω τη θέση του Διευθυντή στον Τομέα Μαθηματικών και Πληροφορικής, καθώς και του Διευθυντή του εργαστηρίου Πληροφορικής, όπου διδάσκονται πληθώρα εξειδικευμένων μαθημάτων πληροφορικής, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Έχω εποπτεύσει πληθώρα μεταπτυχιακών διπλωματικών και διδακτορικών διατριβών. Η τρέχουσα ερευνητική μου ομάδα στο ΕΚΠΑ αποτελείται από 10 διδακτορικούς και μεταδιδακτορικούς συνεργάτες.

Ερευνητική και συγγραφική δραστηριότητα:

Είμαι editor στο  IMA, Journal of Mathematical Control and Information του Oxford University Press. Η ερευνητική μου δραστηριότητα εδράζεται στα ακόλουθα ερευνητικά αντικείμενα:  Θεωρία Ελέγχου,  Θεωρία Συστημάτων,  Δυναμικά Συστήματα, Μαθηματική Μοντελοποίηση, Εφαρμοσμένη Πληροφορική, Εφαρμοσμένη Άλγεβρα και Γεωμετρία, Risk Management, Οικονομική Δυναμική και Εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης. Είμαι συγγραφέας πληθώρας εργασιών δημοσιευμένες στα πιο γνωστά και έγκριτα περιοδικά, όπως IEEE Transactions of Automatic Control, Automatica, JEBO, SIADS και JOTA.

Γιάννης Λεβεντίδης, Υποψήφιος Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών με το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη ρήξη.

By Giorgos Nikolaidis

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. "Η τέχνη είναι ένα ψέμα που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την αλήθεια." Πάμπλο Πικάσο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΙXNEΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ - CheckinArt.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.
Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε.
Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.