Sat. Sep 30th, 2023
Rate this post
Με τον συντονισμό του υπευθύνου υλοποίησης του project Νίκου Αντωνιάδη.
 
 
ΜπαλονοΝότες – Η Κουζίνα Μας
Μια ομάδα γονέων – καλλιτεχνών με αγάπη για τα παιδιά δημιούργησαν το εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο, συνοδευόμενο από δεκατέσσερα τραγούδια.
Η έκδοσή του έγινε, έπειτα από έρευνα και μελέτη και με την συμβουλευτική αρωγή, από παιδοψυχολόγους, λογοθεραπευτές και κοινωνικούς λειτουργούς. Τα παιδιά πολλές φορές δηλώνουν άρνηση για κάποιο φαγητό και αυτό οφείλετε κυρίως στην εικόνα του. Έρευνες έδειξαν πως ο πιο ευχάριστος τρόπος μάθησης, είναι το τραγούδι και ο χορός. Μάθετε λοιπόν στα παιδιά σας, την Ελληνική μεσογειακή κουζίνα, διασκεδάζοντας. Διδάξτε τα, τι τους προσφέρει η διατροφή αλλά και τις ρίζες της κουζίνας μας! Ενισχύστε την επικοινωνία της οικογένειας τραγουδώντας όλοι μαζί, με την βοήθεια της ειδικά διαμορφωμένης φωνητικής ενορχήστρωσης. Δώστε στα παιδιά σας και μουσική παιδεία μέσα από δεκατέσσερα διαφορετικά είδη μουσικής και ρυθμούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

google.com, pub-6873176564829315, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Links:

Λίγα λόγια για τον υπεύθυνο του project Νίκο Αντωνιάδη

Γεννήθηκε στη Γερμανία. Μεγάλωσε στη Δράμα και από την ηλικία των 7 ετών ασχολείται με την μουσική μαθαίνοντας κιθάρα, κρουστά ,drums, πλήκτρα κ.α.
   Από την εφηβεία ξεκίνησε την ενασχόληση με το ραδιόφωνο από ραδιοφωνικό σταθμό της Δράμας και μέχρι σήμερα παραμένει ενεργός ραδιοφωνικός παραγωγός με δική του χιουμοριστηκομουσική εκπομπή με τίτλο Πιάσε Το Ρυθμό στον Mwordradio.gr  η οποία εκπέμπει το τελευταίο διάστημα κυρίως μέσα από δημόσιους χώρους όπως cafebar  & beachbar της Αθήνας.
  Ίδρυσε διαφημιστική εφημερίδα στην Δράμα με την επωνυμία ΕΡΜΉΣ. και το περιοδικό ΠΡΟΒΟΛΗ στην Θεσσαλονίκη. Εδώ και 16 χρόνια ασχολείται και με το τραγούδι επαγγελματικά έχοντας κυκλοφορήσει αρκετά δικά του τραγούδια. Εντάχθηκε
     στο δυναμικό της InSideOut music ως A&R – Μουσικός Παραγωγός βοηθώντας έτσι νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες στα πρώτα τους βήματα.
   
Όντας πατέρας δύο παιδιών και ορμώμενος από τα προβλήματα που αντιμετώπισε να τα μάθει να τρέφονται υγιεινά και σωστά με την τόσο πλούσια ελληνική κουζίνα, εμπνεύστηκε με την συνεργάτιδα του και στιχουργό Βίκυ Μπεκιάρη, ερεύνησε και κατόπιν σκληρής εργασίας και συντονισμού σε όλα τα επίπεδα, υλοποίησε τις «ΜπαλονοΝότες» και το 1ο εκπαιδευτικό CD – Βιβλίο, που σας παρουσιάζει σήμερα προς ενημέρωση και αξιολόγηση.
Ακούστε ένα από τα τραγούδια εδώ: Ρεβύθι – ΜπαλονοΝότες Official Lyric video
Δείτε βίντεο από τις ΜπαλονοΝότες εδώ :  https://www.youtube.com/watch?v=1UiJg3YKuHE&t=9s

Λίγα λόγια για τον Νίκο Αντωνιάδη:

Γεννήθηκα στο Duisburg της Γερμανίας. Στην ηλικία των 5 ετών ήρθα στην Ελλάδα και μεγάλωσα στην Δράμα αφού κατάγομαι από το Χρυσοκέφαλο της Δράμας.

   Από την ηλικία των 7 ετών άρχισα να ασχολούμαι με την μουσική μιας και η περιέργεια μου και η αγάπη μου για αυτή την τέχνη με ώθησαν να μάθω αρκετά μουσικά όργανα όπως κιθάρα, κρουστά ,drums, πλήκτρα κ.α. Σε όλα τα όργανα είμαι αυτοδίδακτος, καθώς τα παιδικά μου χρόνια δεν μου επέτρεψαν να πάω σε κάποια μουσική σχολή / ωδείο μιας και μεγάλωσα στο ορφανοτροφείο της Δράμας.

   Στα πρώτα χρόνια εφηβείας μου μπήκε και το ραδιόφωνο στην ζωή μου ξεκινώντας από ραδιοφωνικό σταθμό της Δράμας . Από τότε έως και σήμερα παραμένω ενεργός ραδιοφωνικός παραγωγός έχοντας σήμερα την δική μου  χιουμοριστηκομουσική εκπομπή με τίτλο Πιάσε Το Ρυθμό στον M-wordradio.gr  η οποία εκπέμπει το τελευταίο διάστημα κυρίως μέσα από δημόσιους χώρους όπως cafe-bar  & beach-bar της Αθήνας.

  Στα 20 μου ίδρυσα  την πρώτη μου διαφημιστική εφημερίδα στην Δράμα με την επωνυμία ΕΡΜΉΣ. Στα 26 του ίδρυσε το περιοδικό ΠΡΟΒΟΛΗ στην Θεσσαλονίκη. Και τα δυο έντυπα ήταν free-press με μεγάλη ποικιλία θεμάτων .

  Αφού  από μικρός ασχολούμενος δυνατά με την μουσική κατάφερα και ανέβηκα στην σκηνή ως τραγουδιστής επαγγελματικά πλέον διανύοντας σήμερα τον 16ο χρόνο του ως τραγουδιστής. Επίσης έχω εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές είτε με θέμα μουσικής είτε ως καλεσμένος σε Life Style εκπομπές.

   Στις αρχές του 2010 κυκλοφόρησα σε ράδιο και ιντερνέτ τα πρώτα του δύο πρόμο τραγούδια ‘’ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ‘’ & ‘’ ΡΥΘΜΟΣ’’ σε στίχους και μουσική εμού του ιδίου.  Το 2011 κυκλοφόρησα το πρώτο του ‘Ελληνο-Αγγλόφωνο ντουέτο με την φιλική συμμετοχή της Ίνας Λαζοπούλου με τίτλο ‘’I FEEL SAFE’’σε στίχους και μουσική πάλι εμού του ιδίου. Τον Φεβρουαρίου του 2012 κυκλοφόρησα άλλο ένα ντουέτο αυτήν την φορά με τον ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο με τίτλο ‘’ΑΓΝΩΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ’’ σε στίχους Vicky Bek και μουσική δική μου.

    Δεκέμβριος του 2012 λοιπόν και υπογράφω και μπαίνω στο δυναμικό της

Fm-Records, για να  κυκλοφορήσω ένα δυνατό Pop-Rock τραγούδι

΄΄ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ΄΄ Ο τίτλος του σε στίχους Βίκυς Μπεκιάρη , μουσική και ενορχήστρωση εμού του ιδίου.

    Στις αρχές του 2013 νιώθοντας την ανάγκη να προσφέρω τις μέχρι τώρα γνώσεις μου ως μουσικός, συνθέτης, ενορχηστρωτής, παραγωγός και ραδιοφωνικός παραγωγός  εντάσσομαι στο δυναμικό της InSideOut music ως A&R – Μουσικός Παραγωγός βοηθώντας έτσι νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες στα πρώτα τους βήματα.

   Τον Φεβρουάριο του 2014 επιστρέφω δυναμικά και επιμένω ως καλλιτέχνης με την κυκλοφορία του νέου του digital single με τίτλο «Τίποτα», σε μουσική και ενορχήστρωση εμού του ιδίου και σε στίχους του Γιάννη Φωτάκη .

Όντας πατέρας δύο παιδιών και ορμώμενος από τα προβλήματα που αντιμετώπισα να τα μάθω να τρέφονται υγιεινά και σωστά με την τόσο πλούσια ελληνική κουζίνα, εμπνεύστηκα με την συνεργάτιδα μου και στιχουργό Βίκυ Μπεκιάρη, ερεύνησα και κατόπιν σκληρής εργασίας και συντονισμού σε όλα τα επίπεδα, υλοποίησα τις «ΜπαλονοΝότες» και το 1ο εκπαιδευτικό CD – Βιβλίο, που σας παρουσιάζω σήμερα προς ενημέρωση και αξιολόγηση.

 

Νικόλαος Αντωνιάδης

Τηλ: 6992-238 707

e-mail: mpalononotes@gmail.com / Facebook: www.facebook.com/nikos.antoniadis

Facebook Page : ΜπαλονοΝότες / Web Page: www.mpalononotes.com

By Giorgos Nikolaidis

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. "Η τέχνη είναι ένα ψέμα που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την αλήθεια." Πάμπλο Πικάσο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΙXNEΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ - CheckinArt.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.
Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε.
Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.