Tue. Oct 3rd, 2023
Rate this post

google.com, pub-6873176564829315, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Ο Πάνος Σταματόπουλος και το #checkinart συνάντησαν την αγαπημένη Τζούλι Τσόλκα λίγα λεπτά μετά το τέλος της παράστασης «Η Αλίκη στη χώρα των ψαριών» στην οποία πρωταγωνιστεί το φετινό καλοκαίρι και μίλησαν για όλους και για όλα.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

  •  Τζούλι μου χαίρομαι πολύ που σε συναντώ μετά από καιρό! Θέλω να μου πεις ποιος ήταν ο λόγος που είπες το ναι στην φετινή παράσταση «Η Αλίκη Στην Χώρα Των Ψαριών», τι σου έχει μείνει μέχρι και σήμερα από την έναρξη της περιοδείας και πόσο εύκολο είναι για έναν ηθοποιό να κάνει παιδικό θέατρο με τα παιδιά να αποτελούν πάντα αυστηρούς κριτές?

H αλήθεια είναι ότι είπα το ναι και ενθουσιάστηκα όταν έμαθα ότι θα είναι μαζί ο Δημήτρης Ζωγραφάκης ο οποίος με πρότεινε στον Χρήστο Τριπόδη ο οποίος σίγουρα είναι εγγύηση. Στη συνέχεια τα κείμενα του Γιάννη Ξανθούλη ήταν ένα παραπάνω συν, διότι μου αρέσει πολύ σαν συγγραφέας και σίγουρα ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια της πορείας μου, αφού υπήρχαν συνεχή γυρίσματα και μιλάμε για έναν εντελώς διαφορετικό μηχανισμό.

Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, γυρίσαμε σχεδόν όλη την Ελλάδα, επισκέφτηκα μέρη για πρώτη φορά, με τον κόσμο κάθε φορά να είναι ακόμα πιο θερμός και να επιλέγει την παράσταση για την έξοδο του.

Συνεχίζουμε όλο τον Σεπτέμβρη σε διάφορα φεστιβάλ στην Αθήνα οπότε θα έρθουμε σε επαφή σίγουρα με το αθηναικό κοινό λίγο παραπάνω και αυτό που κρατάω μέχρι και σήμερα είναι μια γλύκα και ένα χαμόγελο για αυτή την παράσταση την οποία αγάπησα πολύ.

Όσον αφορά τα παιδιά, είναι αλήθεια ότι πρέπει να τους τραβήξεις την προσοχή για να παρακολουθήσουν κάτι αλλά για μένα προσωπικά είναι ξεχωριστό να κάνεις μια παιδική παράσταση ακριβώς γιατί απευθύνεσαι σε παιδιά και επειδή πρέπει να είσαι αληθινός ως χαρακτήρας. Ως είδος το κατατάσσω στο πιο δύσκολο αλλά δεν παύει να το αγαπώ πολύ, να είναι κάτι που το κάνω χρόνια και μου είχε λείψει, καθώς είχα κάνει μια παύση για κάποιο διάστημα.

  • Από τα πρώτα βήματα σου στον καλλιτεχνικό χώρο μέχρι και την «Βασιλική» στο Μπρούσκο και φτάνοντας στην σημερινή παράσταση θέλω να μου πεις τι αποκόμισες από αυτόν τον χώρο, αν έχεις αν αναθεωρήσει από τυχόν λάθη σου η αναποδιές και πόσο έχει αλλάξει προσωπικά η Τζούλι?

Το ταξίδι σε αυτόν τον χώρο είναι αέναο με την αλλαγή των εκάστοτε ρόλων να είναι μια διαδικασία αυτού του ταξιδιού και ελπίζω να κρατήσει πολλά χρόνια ακόμα. Θέλω οι προορισμοί μου και τα λιμάνια που πιάνω να είναι πάντα διαφορετικά, να υπάρχει μια αλλαγή, να μπορώ να εκφράζομαι σε διαφορετικά πράγματα και το κοινό να με βλέπει σε διαφορετικές εκφάνσεις μέσα στο επάγγελμα.

Ο χώρος με έχει κάνει πιο ψύχραιμη, να μην πανικοβάλλομαι τόσο εύκολα, να αντιμετωπίζω τα πράγματα με περισσότερη ηρεμία και ισορροπία. Πάντα θέλω να κάνω ένα βήμα παρακάτω και να μην επαναπαύομαι σε μια πρόσκαιρη επιτυχία και προσπαθώ πάντα οι επιλογές μου να είναι βγαλμένες από την ψυχή μου.

  • Μέσα σε μια περίοδο που η οικονομία έχει κλονιστεί, και με το θέμα του προσφυγικού να βρίσκεται για τα καλά στην καθημερινότητα μας, τι είναι αυτό που σε γοητεύει ακόμα ως Τζούλι στο επάγγελμα και τι είναι αυτό που σε απωθεί?

Με γοητεύει ακόμα η ίδια η δουλειά, το ότι θα ανέβει μια νέα παράσταση από το πουθενά και θα δημιουργηθούν νέοι ρόλοι. Αυτή την ευκαιρία που μου δίνει η δουλειά μου να γίνω κάτι άλλο μέσα από τους ρόλους, να μάθω κάτι διαφορετικό και να εξελιχθώ, την αγαπώ πολύ.

Αποφάσισα πλέον να μην με αγγίζουν οι διάφορες απογοητεύσεις, να μην τους δίνω ιδιαίτερη σημασία και να τις αντιμετωπίζω με περισσότερη λογική και ηρεμία.

  • Θα δοκίμαζες να ασχοληθείς με ένα άλλο επάγγελμα για την εξασφάλιση των προς το ζην σου η να έκανες μια μικρή παύση?

Δεν έχω φανταστεί τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο γι’ αυτό και προτιμώ να βρίσκομαι στην δουλειά και να κάνω παράλληλα πέντε δουλειές που να μου εξασφαλίζουν τα προς το ζην μου. Στα μεγάλα χτυπήματα της κρίσης έβρισκα τρόπο είτε ταξιδεύοντας στην Κύπρο για αναζήτηση δουλειάς είτε ψάχνοντας άλλες διεξόδους ώστε να είμαι ενεργή γιατί αυτό για μένα είναι κινητήριος δύναμη. Πάντα θα είναι για μένα ζητούμενο να πληρώνομαι από τις δουλειές που βρίσκομαι αλλά και να κάνουν το κλικ σε μένα την ίδια.

  • Πως κρίνεις την κατάσταση στο τηλεοπτικό πεδίο με τα διάφορα reality show να βρίσκονται ξανά στις επάλξεις και οι εκπομπές αλλά και η μυθοπλασία να κρατάει χαμηλούς τόνους και να μην υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για τον τηλεθεατή?

H τηλεόραση για μένα θεωρώ θέλει και μια μικρή παύση. Προσωπικά νιώθω πως το «Μπρούσκο» ήταν ένας κορεσμός και πως έφτασε μέχρι ένα σημείο άκρως ικανοποιητικό. Προτιμώ να κάνω κάτι αργότερα τηλεοπτικά το οποίο θα προκύψει με έναν νέο ρόλο ο οποίος θα με ενδιαφέρει και θα μου κεντρίσει την προσοχή, παρά να κάνω κάτι συνεχόμενα, χωρίς να έχει να προσφέρει κάτι το καινούργιο. Υπάρχω και μέσα από το θέατρο γιατί η δουλειά ενός καλλιτέχνη περιτριγυρίζεται γύρω από τον κινηματογράφο αλλά και το τραγούδι που μπορώ να κάνω παράλληλα.

  • Τι θα ήθελες να ευχηθείς στον κόσμο για την νέα σεζόν που έρχεται?

Νομίζω ότι πλέον έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που θα πρέπει να αρχίσουμε να αγαπιόμαστε ουσιαστικά, κάτι το οποίο έχουμε ξεχάσει εντελώς. Η οικονομική κρίση αποτελεί πλέον μια μεγάλη καραμέλα που μας έχουνε περάσει και πλέον λειτουργούμε μηχανικά σαν ρομπότ και δεν βλέπουμε τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Έχουμε γίνει πιο αδίστακτοι θέλοντας να ζημιώσουμε τον διπλανό μας και μόνο. Εύχομαι μόνο αγάπη, ειρήνη, υγεία πάνω από όλα και όλα τα άλλα είναι περιττά. Όλα περνούν τελικά, και η οικονομική κρίση σίγουρα είναι ένα από αυτά και πιστεύω ότι ο άνθρωπος αν είναι καλά και έχει την υγεία του βρίσκει τις διεξόδους του και καταφέρνει να φτάσει τους στόχους του.

Έγραψε Πάνος Σταματόπουλος

By Giorgos Nikolaidis

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. "Η τέχνη είναι ένα ψέμα που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την αλήθεια." Πάμπλο Πικάσο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΙXNEΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ - CheckinArt.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.
Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε.
Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.