18/09/2020

CheckinArt

art & culture magazine

Γεωργία Ζευγολατάκου:”Δεν είναι εύκολο να έχεις πάντα καλούς συνεργάτες. Αν τους βρεις τους κρατάς όσο γίνεται περισσότερο.”

Η Γεωργία Ζευγολατάκου υποδύεται τον ρόλο της Βικτωρίας, της αδερφής της Φιορούλας στη νέα κωμωδία  με τίτλο “4YOUREYESONLY” στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων στο Θησείο σε σκηνοθεσία Στέλιου Σπινθουράκη.

google.com, pub-6873176564829315, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Η Γεωργία είναι ένα νέο άτομο στον χώρο με πολλά όνειρα και αγάπη για το ίδιο το επάγγελμα και με έναν ρόλο συγκεκριμένα μιλώντας της “Βικτωρίας” που σίγουρα θα σας κάνει το κλικ από την πρώτη κιόλας στιγμή στο σανίδι η οποία προσπαθεί με ένα ιδιαίτερο βιτριολικό χιούμορ να σώσει πράγματα και καταστάσεις.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στον Πάνο Σταματόπουλο για όλους και για όλα!

Γεωργία μου Kαλώς όρισες στο checkinart!
Τι είναι αυτό που σου έκανε το κλικ να βρεθείς στο «4YourEyesOnly;

Οι συνεργάτες και η καλή παρέα που κάνουμε. Δεν είναι εύκολο να έχεις πάντα καλούς συνεργάτες. Αν τους βρεις τους κρατάς όσο γίνεται περισσότερο.

Ποια είναι η πιο σημαντική στιγμή από τις πρόβες μέχρι και σήμερα που σε συντροφεύει ακόμα και μετά το τέλος της παράστασης;

Σε όλη τη διάρκεια των προβών αυτοσχεδιάσαμε πάρα πολύ. Αυτό το συνεχίζουμε σε κάθε παράσταση. Κάθε παράσταση είναι διαφορετική οπότε αυτό που μου μένει στο τέλος είναι οι καινούργιες ατάκες που προστίθενται.

Σε μια εποχή που λίγες θεατρικές παραστάσεις ξεχωρίζουν διότι ο κόσμος είναι επιλεκτικός για την διασκέδαση του λόγω της κρίσης, ποια είναι η δική σου κινητήριος δύναμη για να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά; οι αποφάσεις σου είναι με βάση το συναίσθημα η λογική;

Στο θέατρο η λογική έρχεται δεύτερη. Το συναίσθημα είναι αυτό που καθορίζει τις αποφάσεις σου εκεί. Την συγκεκριμένη δουλειά την είδα σαν βόλτα με τους φίλους μου. Η πρώτη μου σκέψη δεν ήταν αν θα έρθει ο κόσμος να το δει. Αυτό που ήθελα ήταν να διασκεδάσω και τελικά επειδή διασκεδάζουμε όλοι έρχεται και ο κόσμος να μας δει και να διασκεδάσει κι αυτός μαζί μας.

Tι ξεχωρίζεις στην τηλεόραση του σήμερα;είναι επιθυμία σου να βρεθείς σε μια τηλεοπτική σειρά στο μέλλον;

Θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω σε μια τηλεοπτική δουλειά στο μέλλον. Κατά βάθος όλοι αναζητάμε την αναγνωρισιμότητα και κακά τα ψέματα η αναγνωρισιμότητα σου ανοίγει πόρτες και σου δίνει ευκαιρίες που διαφορετικά δεν θα είχες.

Πως αντιμετωπίζεις την νέα κατάσταση στην προώθηση της δουλειάς σου με τα social media να παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό; Πως φιλτράρεις τα διάφορα μηνύματα/κριτικές;

Όσο εξελίσσεται η τεχνολογία ακολουθούμε κι εμείς. Πριν από κάποια χρόνια η διαφήμιση γινόταν με ντουντούκα, τώρα γίνεται με το facebook. Ακολουθώ όσο μπορώ την εποχή μου χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα με τους νέους τρόπους προώθησης που επικρατούν στις μέρες μας. Όλες οι κριτικές είναι καλοδεχούμενες είτε καλές είτε κακές. Τις καλές τις θέλουμε για να ικανοποιούμε τον εγωισμό μας και τις κακές για να διορθωνόμαστε, εξελισσόμαστε και να γινόμαστε κάθε φορά και καλύτεροι. Την σιωπή φοβάμαι όχι τις φωνές.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια; Υπάρχει κάποιο καλλιτεχνικό απωθημένο η μια συνεργασία που θα θελες πολύ να κάνεις στο μέλλον;

Τα σχέδια μου είναι να δουλεύω. Έχω περάσει αρκετό καιρό με το να μην κάνω τίποτα και να περιμένω πως και πώς να βρεθώ σε μια σκηνή θεάτρου. Δεν μπορώ τη στασιμότητα. Τώρα όσο για συνεργασίες πολλές θα ήθελα να κάνω. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι στο θέατρο και στον κινηματογράφο που ελπίζω κάποια στιγμή να συνεργαστώ μαζί τους.

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ