Go Back

GIBSON

Giorgos Nikolaidis
Ο δεύτερος ξάδελφος του Μαρτίνι, ο Γκίμπσον, χρησιμοποιεί ένα τουρσί κρεμμύδι αντί για την τυπική ελιά για να προσθέσει μια πικάντικη αίσθηση στο κλασικό κοκτέιλ. Το Gibson πιστεύεται ότι δημιουργήθηκε από τον επιχειρηματία του Σαν Φρανσίσκο Walter D.K. Ο Γκίμπσον στα τέλη του 1800, που πίστευε ότι η κατανάλωση κρεμμυδιών απέτρεπε τα κρυολογήματα.
Cook Time 3 mins
Course Drinks
Cuisine INTERNATIONAL
Servings 1

Equipment

  • ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΟΚΤΕΗΛ

Ingredients
  

  • 1 ΜΕΖΟΥΡΑ GIN
  • 1/2 ΜΕΖΟΥΡΑ ΞΕΡΟ ΒΕΡΜΟΥΤ (ΜΑΡΤΙΝΙ)
  • 1-3 ΤΕΜ. ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ - ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ

Instructions
 

  • ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΣΕΗΚΕΡ ΜΕ ΠΑΓΟ, ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ.
Keyword GIBSON, GIN, MARTINI, VERMOUTH