Go Back

MANHATTAN

Giorgos Nikolaidis
Αν είστε λάτρης του ουίσκι, του Rye (Jack Daniels) ή του μπέρμπον, σίγουρα πρέπει να ξέρετε πώς να φτιάξετε το κοκτέηλ του Μανχάταν. Αυτή η συνταγή 3 ποτών στο Μανχάταν είναι φτιαγμένη με λίγα απλά συστατικά - ουίσκι, γλυκό βερμούτ και μια πινελιά Angostura. Τα κεράσια Maraschino ή είναι η παραδοσιακή γαρνιτούρα που προσθέτει ένα επιπλέον κομμάτι γλυκύτητας που είναι το τέλειο κομπλιμέντο σε αυτό το κοκτέιλ.
Cook Time 4 mins
Course Drinks
Cuisine INTERNATIONAL
Servings 1 άτομο

Equipment

  • ΠΟΤΗΡΙ ΚΟΚΤΕΗΛ

Ingredients
  

  • 2 ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΟΥΙΣΚΥ JACK DANIELS
  • 1/2 ΜΕΖΟΥΡΑ ΓΛΥΚΟ ΒΕΡΜΟΥΤ MARTINI ROSSO
  • 2-3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ANGOSTURA BITTERS
  • 1-2 ΤΕΜ MARASCHINO ΚΕΡΑΣΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Instructions
 

  • ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΕΗΚΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΟ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ, ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΟΚΤΕΗΛ, ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΡΑΣΙΑ.

Notes

Keyword ANGOSTURA, MANHATTAN, MARASCHINO, SWEET VERMOUTH