Go Back

BLACK & TAN

Giorgos Nikolaidis
Μέχρι τη δεκαετία του 1980 μια έκδοση του BLACK & TAN ήταν ένα μείγμα μπύραςale and stout αφού προωθήθηκε ως ποτό σε στρώσεις. Η παράδοση της ανάμειξης μπύρας μπορεί να εντοπιστεί στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του 1700, όπου αναμίχθηκαν μπίρες ή «τριών επιπέδων και« πέντε επιπέδων ακόμα. Κάθε επίπεδο ήταν ένας τύπος μπύρας που αναμίχθηκε σε ένα ποτό. Τα τρία επίπεδα ήταν μια μορφή μεικτής μπύρας που πωλήθηκε για να αποφευχθεί ο υψηλότερος φόρος επί της μπύρας. Λαμβάνοντας μια ισχυρή μπύρα που φορολογείται με υψηλότερο συντελεστή και αναμειγνύοντάς την με μια μικρή μπύρα που φορολογείται σε χαμηλότερο συντελεστή έδωσε στους ζυθοποιούς κέρδος. Αυτή η πρακτική συνεχίστηκε από τα τέλη του 1690 έως το 1700. Αναφέρεται και συζητείται ότι το Three-Threads είναι ο λόγος για τον οποίο αναπτύχθηκαν οι Stout και ή Porters.
Cook Time 5 mins
Course Drinks
Cuisine INTERNATIONAL
Servings 1 ατομο

Equipment

  • ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΥΡΑΣ

Ingredients
  

  • 8 ΜΕΡΗ BLACK BEER GUINESS STOUT
  • 8 ΜΕΡΗ PALE ALE BEER

Instructions
 

  • XYNOYME THN PALE ALE ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ, ΧΥΝΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΥΤΑΛΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΓΑ.

Video

Notes

Keyword ALE, BLACK & TAN, BLACK BEER, GUINESS, STOUT